ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ FAMILY TRIP

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Βαρκελώνη

ΑΠΟ 590 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΛΟΦΟΣ ΜΟΝΖΟΥΙΚ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΓΟΤΘΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Βαρκελώνη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και χωρίς να χάνουμε χρόνο αρχίζουμε την γνωριμία με την πόλη με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία, τον λόφο Μόνζουικ με την υπέροχη θέα. Δείτε το Ολυμπιακό Στάδιο και φωτογραφηθείτε με φόντο όλα τα ενδιαφέροντα κτίρια της Βαρκελώνης. Ο λόφος πέρα από τα πολλά κτίρια που φιλοξενεί αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για περίπατο και είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας επίσκεψής στην Βαρκελώνη. Θα δούμε επίσης το περίφημο Ισπανικό χωριό, ένα ανοιχτό μουσείο αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Αποτελείται από κτίρια από όλα τα μέρη της Ισπανίας με σκοπό να μπορεί ο επισκέπτης να θαυμάσει σε ένα μέρος το διαφορετικό στυλ, την αρχιτεκτονική και την κουλτούρα της κάθε τοποθεσίας, από το μεσογειακό νότο της Ανδαλουσίας στο βορρά της Γαλικίας, της Βασκονίας και της Καταλονίας. Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι πως δεν πρόκειται για μινιατούρες μνημείων, όπως υπάρχουν σε πολλές χώρες, αλλά κτίρια σε πραγματικό μέγεθος! Θα ξεναγηθείτε στις διαφορετικές γειτονιές του Χωριού, θα επισκεφθείτε το εργαστήρι Φυσητού γυαλιού και στην περιοχή της Αραγονίας θα δοκιμάσετε Σανγκρία και Τουρό. Συνεχίζουμε με την πιο ιστορική περιοχή την περίφημη Γοτθική συνοικία. Βρίσκεται ανάμεσα στους διάσημους δρόμους Las Ramblas και Via Laietana, την πλατεία Plaza Catalynya στην κορυφή και το λιμάνι της πόλης. Στο κέντρο της δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της Σάντα Εουλάλια και το Ρωμαϊκό Μουσείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα τους μικρούς μας φίλους περιμένουν εκπλήξεις στην αίθουσα παιχνιδιών.
2η ημέρα 2η ημέρα: CAMP NOU - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ - SAGRADA FAMILIA PARK GUELL
Θα πάρουμε ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας περιήγηση με Camp Nou ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Αν θέλετε να ζήσετε για λίγο σαν πραγματικός Καταλανός δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια επίσκεψη στους εσωτερικούς χώρους και στο MESSI SPACE που είναι μια συναρπαστική εμπειρία για φίλους του ποδοσφαίρου και μη. Τα παιδιά σας, ειδικά αν είναι αγόρια, θα ενθουσιαστούν με την ιδέα να δουν από κοντά την ομάδα του Μέσι. Ο χώρος είναι έτσι φτιαγμένος, ώστε κανείς να βιώνει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία, ακόμα και χωρίς να δει αγώνα, καθώς η διαδρομή από το μουσείο του γηπέδου έως τις εξέδρες και τη θέα του αγωνιστικού χώρου αποτελούν μια ζωντανή αναπαράσταση της ιστορίας της ομάδας. Μη φύγετε χωρίς να κάνετε μια στάση στη boutique του γηπέδου. Συνεχίζουμε με την πλατεία Ισπανίας, την λεωφόρο Ντιαγκονάλ, το κτίριο Λα Πεδρέρα, την πλατεία Καταλονίας, το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, την Μπαρτσελονέτα, την Ολυμπιακή ακτή, τους δίδυμους πύργους του Ολυμπιακού λιμανιού και το φημισμένο λιμάνι της Βαρκελώνης. Καταλήγουμε στο αριστούργημα του Καταλανού Αntony Gaudi την περίφημη Bασιλική της La Sagrada Familia (Άγια Οικογένεια). Πρόκειται για μια γιγαντιαία Βασιλική που βρίσκεται υπό κατασκευή από το 1882 και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί για πολλά χρόνια ακόμη. Έπειτα θα ανεβούμε στο Φαλακρό βουνό, την Μοντάνια Πελάδα για να επισκεφθούμε το διασημότερο πάρκο της Βαρκελώνης που ξεκίνησε να χτίζεται το 1900 από τον μεγάλο αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί. Θα θαυμάσουμε το χρωματιστό μπαλκόνι, την αλχημική σαλαμάνδρα, το ρόζ σπίτι του Γκαουντί, την αγορά και τα σοκολατόσπιτα εμπνευσμένα από το παραμύθι του Χάνσελ και της Γκρέτελ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ήρθε η ώρα για ξεκούραση γιατί σήμερα το βράδυ είναι η Ανάσταση. Για τους μικρούς μας φίλους που δεν χρειάζονται ξεκούραση η παιδαγωγός μας έχει ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα στην αίθουσα παιχνιδιών. Για παρακολούθηση της Ανάστασης θα πάμε στον Ορθόδοξο Ναό του Αγ. Νεκταρίου.
3η ημέρα 3η ημέρα: ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - TIBIDABO AMUSEMENT PARK
Κυριακή του Πάσχα και μια ωραία ημέρα μας περιμένει. Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Ενυδρείο της Βαρκελώνης, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης. Επιλέξτε το family pack για την είσοδο και αν είστε τολμηροί κολυμπήστε με καρχαρίες. Συνεχίζουμε με μια ακόμα ξεχωριστη εμπειρία στο “Museu de la Xocolata” το Μουσείο Σοκολάτας της Βαρκελώνης! Θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των παιδιών σας τα οποία θα διασκεδάσουν και θα μάθουν πράγματα για την σοκολάτα. Μπορείτε να μπείτε και στο εργαστήριο να φτιάξετε μόνοι σας σοκολατένιες λιχουδιές! Το Πάσχα φέτος “πέφτει” λίγο πιο αργά, λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι οπότε είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον (ελπίζουμε) καλό καιρό..και τι καλύτερο από το Tibidabo Amusement Park! Ρίξτε μια ματιά στο www.tibidabo.cat και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Άμεσα αναγνωρίσιμο από μακριά με υπέροχη θέα, αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο Feria de Abril ένα ανδαλουσιανό φεστιβάλ στο Parc del Forum της Βαρκελώνης, μια γιορτή χρώματος, μουσικής, φαγητού, χορού και διασκέδασης.
4η ημέρα 4η ημέρα: PORTAVENTURA WORLD - FERRARI LAND
Αν αναρωτιέστε αν οι ημέρες μπορούν να γίνουν καλύτερες, απαντήστε σε αυτή την ερώτηση..η Ισπανία έχει Disneyland? Νότια της Βαρκελώνης, σε μια ιδιοκτησία των Universal Studios, δίπλα στη θάλασσα, εμφανίζεται ένας ατέλειωτος κόσμος παιχνιδιών που συνδυάζει στοιχεία από Κίνα, άγρια Δύση, Πολυνησία, Μεξικό και Μεσόγειο στο περίφημο Portaventura World. H καλύτερη περιγραφή βρίσκεται στο www.portaventuraworld.com. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Portaventura Park και το ολοκαίνουριο Ferrari Land. Ατελείωτες ώρες χαράς και περιπέτειας, εξωτικά ζώα και πουλιά, θεματικές ζώνες και δραστηριότητες, απλές και πιο δύσκολες, ειδικά σχεδιασμένες για όλη την οικογένεια. 
5η ημέρα 5η ημέρα: LAS RAMBLAS - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Όλα τα ωραία τελειώνουν, όμως οι όμορφες στιγμές παραμένουν ως ευχάριστες αναμνήσεις. Ελπίζουμε να δημιουργήσατε ωραίες οικογενειακές εμπειρίες και νέους φίλους που θα παραμείνουν και μετά το τέλος του ταξιδιού. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής μας.
Μοναδικό πρόγραμμα! Συνοδεία παιδαγωγού σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Στην 4ημερη εκδρομη δεν περιλαμβανεται η 4η ημερα του προγραμματος
Σύνολο φόρων +145 ευρώ Το οικογενειακό δωμάτιο είναι ένας χώρος - τετράκλινο με κουκέτα

Περιλαμβάνονται
  • αεροπορικά εισιτήρια 
  • αποσκευές σύμφωνα με τον πίνακα πολιτικής αποσκευών όπως φαίνεται παρακάτω 
  • προκράτηση θέσης σε όλες τις πτήσεις, για να είστε σε διπλανές θέσεις με τον συνταξιδιώτη σας. Σε πολλές αεροπορικές εταιρίες αυτό έχει επιπλέον κόστος.
  •  Διαμονή στα προσφερόμενα ξενοδοχεία - Διατροφή στο ξενοδοχείο  
  • Λεωφορείο για την εκτέλεση των περιηγήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα 
  • Συνοδό του γραφείου καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού 
  • Επίσημο τοπικό ξεναγό σε χώρους όπου απαιτείται σύμφωνα με το πρόγραμμα 
  • Ειδικές παροχές / δώρα τα οποία, εφόσον υπάρχουν, αναγράφονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού 
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται -
  • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων,δραστηριοτήτων και φιλοδωρήματα 
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων (όπου υπάρχουν), πληρωτέοι στην υποδοχή του ξενοδοχείου 
  • Ξεχωριστές μεταφορές με πλοιάρια, τρένα, μετρό (εφόσον υπάρχουν) 
  • Προαιρετικές / προτεινόμενες εκδρομές ή δραστηριότητες. 
Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.