Βαρκελωνη 4 ημέρες (Α)

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Βαρκελώνη-Γιρόνα-Φιγκέρες

ΑΠΟ 495 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - RAMBLAS
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε να περπατήσετε την Ράμπλας τον διασημότερο πεζόδρομο της Ισπανίας, με την αγορά λουλουδιών, τους υπαίθριους καλλιτέχνες, ζωγράφους και με την αστείρευτη ζωντάνια της. Περπατώντας την Ράμπλας θα δείτε την βρύση καναλέτας, πιείτε νερό για να ξαναεπιστρέψετε στην Βαρκελώνη σύμφωνα με μία τοπική παράδοση. Είναι επίσης το σημείο συνάντησης των οπαδών της πιο επιτυχημένης ομάδας του 21 αιώνα, της Μπαρτσελόνα. Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που βρίσκονται γύρω - γύρω από την γραφική πλατεία. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε περιήγηση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με το λεωφορείο από το λόφο Μοντζουίκ, που βρίσκεται το ολυμπιακό στάδιο και όλες τις εγκαταστάσεις της ολυμπιάδας του 1992 εκεί θα κάνουμε στάση για να απολαύσουμε μία Πανοραμική θέα της Βαρκελώνης. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το Passeig de Gracia διασχίζοντας την πόλη και θα καταλήξουμε, περνώντας από την παραλιακή ζώνη της Barceloneta, στο Porto Olympico.
Επόμενος σταθμός μας το αριστούργημά του Antoni Gaudí η περίφημη εκκλησία Sagrada Familia που είναι ακόμη υπό κατασκευή. Αρχικά θα την δούμε περιμετρικά και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το εσωτερικό της. Εδώ θα τελειώσει και η πρωινή μας ξενάγηση, Επιστροφή στο σημείο απ’ όπου μας παρέλαβε το πρωί το λεωφορείο.Για όσους το επιθυμούν, και αφού πρώτα δοθεί ελεύθερος χρόνος για λίγη ξεκούραση και φαγητό στον περιβάλλοντα χώρο της Sagrada Familia, θα ξεκινήσει μία προαιρετική ξενάγηση στο Park Guell του Antoni Gaudí, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1984. Το Park Guell είναι το τέλειο παράδειγμα αρμονίας φύσης και αρχιτεκτονικής. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Arc de Triomf (Αψίδα Θριάμβου) που είναι από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και με τα πόδια πλέον θα εισέλθουμε και θα περιηγηθούμε σ’ ένα εξίσου σημαντικό αξιοθέατο το Parc de la Ciutadella.
3η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - GIRONA - FIGUERES
Πρωινό και ξεκινάμε για την γενέτειρα του μεγάλου καταλανού ζωγράφου το Figueres! Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή σχεδόν 2 ωρών διασχίζοντας δάση από πεύκα και λευκές φτάνουμε στο μουσείο θέατρο του εκκεντρικού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Το πιο επισκέψιμο μουσείο στην Καταλονία και το τρίτο σε ολόκληρη την Ισπανία περιλαμβάνει την μεγαλύτερη συλλογή έργων του Νταλί στον κόσμο! Σε ένα ονειρικό κτήριο θα θαυμάσουμε πίνακες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τον θάνατο του! Βγαίνοντας από το μουσείο απολαύστε επίσης την μόνιμη έκθεση κοσμημάτων που αποτελείται από 37 μοναδικά κοσμήματα τα οποία σχεδίασε ο πολυτάλαντος ζωγράφος! Μετά από ένα καφέ στο ιστορικό κέντρο του Figueres αναχώρηση για την πόλη της Girona όπου θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της παναγίας με το μεγαλύτερο κλίτος γοτθικού ναού στον κόσμο! Επίσης θα περπατήσουμε στο εβραϊκό προάστιο, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στην Ευρώπη όπου μένανε οι σεφαραδίτες, οι εβραίοι της Ισπανίας μέχρι το 1492! Η Girona με το ποτάμι της τον όναρ και τα πανέμορφα ζωγραφιστά σπιτάκια στις όχθες του ποταμού που θυμίζουν Φλωρεντία!
4η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Θεσσαλονίκη.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :
  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • Αποσκευές: 1 προσωπικό αντικείμενο (40x20x25cm) + 1 χειραποσκευή 8κ (55x40x20cm) + 1 αποσκευή έως 23 κιλά ανά άτομο.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Balmoral 4*
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μεταφορές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Τοπικός φίλος - συνοδός εκδρομής
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :
  • Φόροι διαμονής, εισιτήρια εισόδων σε αξιοθέατα και προαιρετικές δραστηριότητες
  • Δεν περιλαμβάνεται ασφάλιση covid .(αφορά το 70% της κάλυψης των εξόδων)
Η ασφάλιση αυτή είναι προαιρετική αλλά προτείνουμε να την πάρετε όσο ακόμα η πανδημία δεν έχει τελειώσει οριστικά. Για να εξασφαλίσουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την ΑΝΑΞ insurances προσφέροντας έναν συνδυασμό καλύψεων από την INTERAMERICAN ιδιαίτερα σημαντικές οι καλύψεις για ακύρωση λόγω νόσησης πριν την αναχώρηση και η κάλυψη εξόδων λόγω νόσησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κόστος ανά άτομο : 20 ευρώ .