Τόλο- Πόρτο Χέλι φθινόπωρο

Οδικώς, 4 ημέρες

Πόρτο Χέλι-Τολό-Επίδαυρος-Πόρος-Ερμιόνη-Ναύπλιο-Μυκήνες

ΑΠΟ 145 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ- ΤΟΛΟ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βόλο, Αλαμάνα, Ισθμό Κορίνθου. Άφιξη στην κλασική Επίδαυρο, περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια αναχώρηση για Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
 
2η ημέρα ΤΟΛΟ- ΣΠΕΤΣΕΣ- ΥΔΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Σπέτσες και Ύδρα Πρόγευμα και στη συνέχεια απόπλους για προαιρετική εκδρομή στις Σπέτσες και Ύδρα. Οι Σπέτσες, με τα πολλά μνημεία και κανόνια του 1821, αναδεικνύουν την ιστορική τους ταυτότητα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ύδρα, νησί που έχει συνδέσει το όνομα του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821.
 
3η ημέρα ΤΟΛΟ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΠΟΡΟΣ-ΕΡΜΙΟΝΗ

Πρόγευμα και θα μεταβούμε στο Πόρτο Χέλι με τον κλειστό κόλπο και την εντυπωσιακή φύση που τον κυκλώνει. Το μεσημέρι αναχώρηση για τον Πόρο, περνώντας από Ερμιόνη και Γαλατά. Άφιξη στον Πόρο, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και στην επιστροφή θα περάσουμε από το πανέμορφο Λεμονοδάσος. Χρόνος στην Ερμιόνη για καφέ και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.
 

4η ημέρα ΤΟΛΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΥΚΗΝΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, στο επιβλητικό κάστρο του Παλαμηδίου και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι. Έπειτα επίσκεψη στις Μυκήνες όπου θα δούμε το Παλάτι των Ατρειδών, τον Τάφο του Αγαμέμνονα και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ισθμό, Θήβα, Βόλο. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.
 
Περιλαμβάνονται:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
  • Μεταφορά προς και από το λιμάνι της Ραφήνας.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.