Τολό - Πόρτο Χέλι - Ναύπλιο 5 ημέρες

Οδικώς, 5 ημέρες

Τολό-Επίδαυρος-Σπέτσες-Ύδρα-Πόρτο Χέλι-Πόρος-Ερμιόνη-Ναύπλιο-Μυκήνες

ΑΠΟ 215 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ημέρα Αναχώρηση - Επίδαυρος - Τολό
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για μία διαδρομή που θα περάσει από Βόλο, Αλαμάνα και ισθμό Κορίνθου. Άφιξη στην κλασική Επίδαυρο, περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια αναχώρηση για Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα 2η ημέρα Τολό - Προαιρετική εκδρομή Σπέτσες και Ύδρα
Πρόγευμα και στη συνέχεια απόπλους για προαιρετική εκδρομή στις Σπέτσες και Ύδρα. Οι Σπέτσες, με τα πολλά μνημεία και κανόνια του 1821, αναδεικνύουν την ιστορική τους ταυτότητα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αρχοντική Ύδρα με την πλούσια ιστορία και το Ιστορικό Αρχείο - μουσείο Ύδρας να δεσπόζει στο λιμάνι. Επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο λιμάνι με το καμπαναριό και το χαρακτηριστικό ρολόι. 
3η ημέρα 3η ημέρα Τολό - Πόρτο Χέλι - Πόρος - Ερμιόνη
Πρόγευμα και θα μεταβούμε στο Πόρτο Χέλι με τον κλειστό κόλπο και την εντυπωσιακή φύση που τον κυκλώνει. Το μεσημέρι αναχώρηση για τον Πόρο, περνώντας από Ερμιόνη και Γαλατά. Άφιξη στον Πόρο, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και στην επιστροφή θα περάσουμε από το πανέμορφο Λεμονοδάσος. Χρόνος στην Ερμιόνη για καφέ και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα 4η ημέρα Τολό - Ναύπλιο
Πρόγευμα και αναχώρηση για το πανέμορφο Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Είναι γνωστό για το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, για το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, για την Ακροναυπλία έτερο ενετικό φρούριο, επί της ομώνυμης χερσονησίδας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης με την πλούσια αγορά και τη μεγάλη πλατεία Συντάγματος.
5η ημέρα 5η ημέρα Τολό - Μυκήνες - Επιστροφή
Πρόγευμα και αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα δούμε το Παλάτι των Ατρειδών, τον Τάφο του Αγαμέμνονα και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ισθμό, Θήβα, Βόλο. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.
Περιλαμβάνονται : Τέσσερεις (4) ή τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Πρόγευμα σε μπουφέ στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά. Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα. Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται : Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Τα λεωφορεία μας θα έχουν απολυμανθεί λίγες ώρες πριν την αναχώρηση. Ο οδηγός καθημερινά θα επιμελείται για τον αερισμό και την καθαριότητα του λεωφορείου.