Τήνος

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 5 ημέρες

Τήνος

ΑΠΟ 159 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 22.00 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα από όπου θα πάρουμε νωρίς το πρωί το πλοίο για την Τήνο.
2η ημέρα ΤΗΝΟΣ - ΝΑΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ - ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης, γνωριμία με τον τοπικό μας φίλο, τον Στρατή μόνιμο κάτοικο Τήνου και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή και επίσκεψη στο ναό της Μεγαλόχαρης. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι για ξεκούραση. Tο απόγευμα σας έχουμε ετοιμάσει ένα “μάθημα μαγειρικής” για να μάθετε μια παραδοσιακή τοπική συνταγή και φυσικά στο τέλος να την δοκιμάσετε
3η ημέρα ΤΗΝΟΣ - ΒΩΛΑΞ - ΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΝΟΡΜΟΣ
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά. Από εκεί θα συνεχίσουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τελειώνοντας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά. 
5η ημέρα ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στο νησί πριν την αναχώρησή μας. Το μεσημεράκι θα πάρουμε το πλοίο για Ραφήνα και θα επιβιβαστούμε στη συνέχεια στο λεωφορείο μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:  
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία,
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία,
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο,
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου,
  • . Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι μουσείων,
  • δημοτικοί φόροι πόλεων (όπου υπάρχουν),
και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο