ΤΗΝΟΣ 4ημέρες 23 - 26/ 3 / 2023 (P)

Οδικώς, 4 ημέρες

Ραφήνα-Τήνος

ΑΠΟ 165 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη - Ραφήνα
Συγκέντρωση και αναχώρηση στο γραφείο μας στις 22.00 και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στη Ραφήνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο.
 
2η ημέρα Τήνος
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο κατάλυμα που έχετε επιλέξει. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Ιεράς Αγρυπνίας. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα Τήνος
Πρωινό. Παρακολούθηση όρθρου Ιεράς Πανηγυρήσεως και στην συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στις 10:30 Πανηγυρική δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου και στις 10:45 Λιτάνευση της Πάνσεπτου εικόνας της Μεγαλόχαρης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Κεχροβουνίου (Της Αγίας Πελαγίας). Πρόκειται για ένα μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα που περιλαμβάνει αρκετές μικρότερες εκκλησίες και πολλούς βοηθητικούς χώρους. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Διασώζεται επίσης το απλό κελί όπου έζησε η Μοναχή Πελαγία, στο όραμα της οποίας οφείλεται η εύρεση της εικόνας της Μεγαλόχαρης της Τήνου. Διανυκτέρευση
4η ημέρα Τήνος- Ραφήνα- Επιστροφή
Πρωινό, ελεύθερος χρόνος, μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και με καθοδόν στάσεις άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.
 
ΠΑΙΔΙ 3 - 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση - 30%. Επιβάρυνση μονόκλινου + 25%
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :    ·Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. · Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα - Τήνος -
Ραφήνα σε σαλόνια. · Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. · Τα πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). · Συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής.