Τήνος 4 ημέρες

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Τήνος-Μύκονος-Δήλος-Άνδρος-Πάρος-Νάξος

ΑΠΟ 169 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση για Ραφήνα - Τήνο
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση, στάση καθ για καφέ ή φαγητό και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη το βράδυ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα Τήνος (Θεία Λειτουργία) - Γύρος νησιού
Αναχώρηση το πρωί για το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης, κοινωνία και πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια επίσκεψη και προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ιερός Ναός, το Κελί της Αγίας, το Καθολικό του Μοναστηριού). Συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ, παλιό μεσαιωνικό χωριό, περιτριγυρισμένο από τεράστιους γρανιτένιους ογκόλιθους, ίσως ηφαιστιογενούς προέλευσης. Αναχώρηση και διέλευση απ’ τα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια, Πλατιά και καταλήγουμε στο μεγαλύτερο και ομορφότερο χωριό του νησσιού, ττον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά. Καταλήγουμε για καφέ ή φαγητό εξ΄ιδίων ή ακόμα και για μπάνιο στην όμορφη παραλία και λιμανάκι του χωριού Πανόρμου. Το απόγευμα επιστροφή στη Χώρα. Το βράδυ ελεύθεροι.
3η ημέρα Προαιρετικές εκδρομές σε Μύκονο-Δήλο/ Άνδρο / Πάρο/Νάξο
Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα γειτονικά νησιά, μπορούν να το δηλώσουν στον αρχηγό της εκδρομής.Οι εκδρομείς που επιθυμούν να μείνουν στην Τήνο μπορούν να επισκεφθούν άλλη μια φορά το Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης ή ελεύθεροι στην αγορά του νησιού.
4η ημέρα Τήνος Περιήγηση του Ιερού Ιδρύματος - Ραφήνα – Επιστροφη
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης. Περιήγηση στα αξιοθέατα (Ιερός Ναός, Ναός Εύρεσης Εικόνας, Μουσείο Τηνίων καλλιτεχνών, Πινακοθήκη, έκθεση εικόνων και κειμηλίων) ή ελεύθερος χρόνος στη Χώρα. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη και αναχώρηση με το πούλμαν για την πόλη μας.
Περιλαμβάνονται : Εισιτήρια πλοίων σε σαλόνια (οικ. θέση) • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία • Πρωινό • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται : Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, 
πρωινό στο STUDIO FEDRA/ STUDIΟ TΗΝΟΣ.
Τα λεωφορεία μας θα έχουν απολυμανθεί λίγες ώρες πριν την αναχώρηση. Ο οδηγός καθημερινά θα επιμελείται για τον αερισμό και την καθαριότητα του λεωφορείου.