ΘΑΣΟΣ

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Καβάλα-Λιμενάρια--Θάσος

ΑΠΟ 135 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ΗΜΕΡΑ: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΑΣΟΣ (200χλµ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 08.00 για Κεραμωτή, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, δείπνο και διανυκτέρευση. 
2η ημέρα 2η ΗΜΕΡΑ: Μ. Σάββατο ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΛΥΚΕΣ - ΠΟΤΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΜΕΝΑΣ (70χλµ.)
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του προστάτη του νησιού. Συνεχίζουμε για τις Αλυκές µε τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και για την Ποταμιά, χωριό χτισμένο κάτω από την κορφή του Ψαριού, του υψηλότερου βουνού της Θάσου. Έπειτα αναχωρούμε για την Παναγιά µε σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και φτάνουμε στον Λιμένα, την πρωτεύουσα. Εδώ, θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και Αναστάσιµο δείπνο µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση. 
3η ημέρα 3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή του Πάσχα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ - ΘΕΟΛΟΓΟΣ (24χλµ.)
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο για την προετοιμασία του παραδοσιακού οβελία, µε συνοδεία ορχήστρας µε μουσική, πασχαλινό γεύμα και γλέντι. Το απόγευμα ακολουθεί μετάβαση στο Θεολόγο, όμορφο χωριό µε παλιά αρχοντικά και αξιόλογες εκκλησίες όπως και στα Λιµενάρια, μεγάλο τουριστικό κέντρο της Θάσου. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα 4η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα του Πάσχα ΘΑΣΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (200χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για επιβίβαση στο πλοίο προς Κεραμωτή. Άφιξη στην Καβάλα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στη γραφική πόλη. Το απόγευμα αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στο 3ήµερο πρόγραμμα θα επισκεφθούμε την 2η ημέρα τα Λιµενάρια και το Θεολόγο.
Την 3η ημέρα θα κάνουμε τον γύρο του νησιού και στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τις μεταφορές µε πολυτελές πούλμαν του γραφείου µας.
Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο σας με ημιδιατροφή.
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου µας.
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
Φόρο διαμονής.