ΣΚΙΑΘΟΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Σκιάθος

ΑΠΟ 109 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων. Πανέμορφη και ειδυλλιακή, καταπράσινη με χρυσές αμμουδιές και γαλαζοπράσινα νερά.

Αξιοθέατα
​Η Σκιάθος φημίζεται για αξιοθέατα με πολιτισμικό και φυσιολατρικό ενδιαφέρον. Φθάνοντας στο νησί του Παπαδιαμάντη ο ταξιδιώτης βλέπει το Μπούρτζι, την κατάφυτη νησίδα με τα ερείπια του βενετικού φρουρίου, ενώ στο βάθος απλώνεται αμφιθεατρικά η χώρα του νησιού. Επιλέξτε να επισκεφθείτε το σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη στη χώρα, το κάστρο στο βόρειο άκρο του νησιού, τις θάλασσιες σπηλιές Φόνισσα, Πούντα και Αλτανούς, την φρυκτωρία στο Πυργί και την Μονή της Ευαγγελίστριας στα βορειοανατολικά του νησιού.

Παραλίες
Το νησί διαθέτει πολλές και πανέμορφες παραλίες. Επιλέξτε για μπάνιο μια από τις εξής: Καναπίτσα, Μεγάλη Ασέληνος, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα, Κουκουναριές, Βρωμόλιμνος, Τρούλλος και φυσικά τα διάσημα Λαλάρια με τα καταπράσινα νερά, προσβάσιμα μόνο διά θαλάσσης.

Φαγητό και διασκέδαση
Στη Σκιάθο έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα και σπεσιαλιτέ όπως τα αμυγδαλωτά και τα γλυκά του κουταλιού που σερβίρονται ως δείγμα φιλοξενίας. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε και τις παραδοσιακές πίτες όπως την χορτόπιτα αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα όπως το κρασί, τις ελιές και το μέλι. Για το γεύμα ή το δείπνο σας επιλέξτε ανάμεσα στα εστιατόρια ελληνικής και ευρωπαϊκής κουζίνας στο παλιό λιμάνι. Αναφορικά με τη διασκέδαση ξεκινήστε τη βραδιά σας στα μπαρ μπροστά στην ακροθαλασσιά με την εξαιρετική θέα στο κάστρο. Επίσης, ένα εξαιρετικά δημοφιλές στέκι είναι οι Μαξιλάρες στο παλιό λιμάνι, όπου βρίσκονται τα κοκτέιλ μπαρ.Τέλος, περιμετρικά της οδού Παπαδιαμάντη αλλά και στην ανατολική πλευρά του λιμανιού θα συναντήσετε νυχτερινά κέντρα διασκέδασεις που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις.
Οι τιμές είναι ανά ατόμο και περιλαμβάνουν μεταφορά από και προς το λιμάνι αναχώρησης, ακτοπλοϊκά εισητήρια και διαμονή στο ξενόδοχειο/κατάλυμα της επιλογής σας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:
Θεσσαλονίκη: 03:45 Ν. Κουντουριώτου (Λιμάνι) 
                         04:00 ΚΤΕΛ Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
Κατερίνη: 04:45 ΚΤΕΛ Κατερίνης
Λάρισα: 06:00 Κεντρική Πλατεία


ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ:
ΑΝΕΣ ΒΌΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ 
Πέμπτη 08:15 - 11:00 
Κυριακή 11:00 - 13:45

ΑΝΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ - ΒΟΛΟΣ
Πέμπτη 18:00 - 20:45
Κυριακή 20:15 - 23:00 

BLUE STAR FERRIES ΒΌΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ
Πέμπτη και Κυριακή 07:45 - 10:10 


BLUE STAR FERRIES ΣΚΙΑΘΟΣ - ΒΟΛΟΣ 
Πέμπτη και Κυριακή 14:10 - 16:35