Σιγκαπούρη

Ακτοπλοϊκώς, 8 ημέρες

-Ασία

ΑΠΟ 534 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό τη Σιγκαπούρη.
2η ημέρα
Άφιξη στη Σιγκαπούρη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Τα τελευταία χρόνια η Σιγκαπούρη, το πρώην τροπικό ψαροχώρι της ΝΑ Ασίας, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και επιβλητικοί ναοί, πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της.
Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να περπατήσετε την υπέροχη κεντρική λεωφόρο της Ορχιδέας και να μυηθείτε στον κόσμο των πολυκαταστημάτων, εστιατορίων και υπαίθριων αγορών. Το βράδυ μπορείτε να  καταλήξετε στην Clarke Quay, για να απολαύσετε γαστρονομικές απολαύσεις στα υπέροχα τοπικά εστιατόρια
3η ημέρα Ξενάγηση της πόλης & Βοτανικός Κήπος
Πρωινό στο ξενοδοχείο.
Πρόταση ολοήμερης ξενάγησης της πόλης, όπου θα γνωρίσετε το αποικιακό και πολυφυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα περπατήσουμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Η τελευταία μας στάση είναι ο Βοτανικός κήπος, ο πρώτος τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco της Σιγκαπούρης. Θα περπατήσουμε μέσα από Εθνικό κήπο και θα μαγευτούμε από τις 60.000 και πλέον υπέροχες ορχιδέες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα Ολοήμερη εκδρομή στη Σεντόζα, Ενυδρείο & Universal Studios
Πρωινό στο ξενοδοχείο.
Η σημερινή ημέρα προτείνουμε να την αφιερώσετε στο νησί Σεντόζα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Η εκδρομή ξεκινάει με τη μεταφορά μας μέσω του εναέριου τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσουμε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της, μέχρι να φτάσετε στο σταθμό του Σεντόζα. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη.
Στη συνέχεια θα εισέλθουμε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο.  Θα απολαύσουμε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη.
5η ημέρα Ξενάγηση στην Μαρίνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο.
Η σημερινή πρόταση επιβάλει να κατεβείτε στην Μαρίνα της Σιγκαπούρης και θα ανακαλύψετε το Suntec city.  Να διασχίσετε τους κήπους της Μαρίνα (Garden by the bay), ένα εκπληκτικό βοτανικό παράδεισο γεμάτο χρώματα και εξωτικά τροπικά φυτά. Το απόγευμα μπορείτε να κάνετε βόλτα με παραδοσιακή βάρκα στον κόλπο της Μαρίνα. Το βράδυ μπορείτε θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό ξενοδοχείο-resort  Marina Bay Sands.
6η ημέρα Ημέρα ελεύθερη
Πρωινό στο ξενοδοχείο.
Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης, όπου θα δείτε από κοντά τα περισσότερα είδη άγριας ζωής της Ασίας. Εκεί μπορείτε να κάνετε επίσης river safari, κρουαζιέρα τεχνητής λίμνης για να δείτε μακρόβια φυτά και είδη άγριας ζωής. Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το πάρκο το απόγευμα, προτείνουμε φυσικά το διάσημο νυχτερινό σαφάρι της Σιγκαπούρη μαζί με το βραδινό θέαμα
7η ημέρα Επιστροφή
Πρωινό στο ξενοδοχείο.
Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές. Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στην Little India και την Chinatown. Αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο Changi, για να επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).
8η ημέρα Άφιξη στην Ελλάδα
Επιστροφή στην Ελλάδα
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 3*-4*-5*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία
  • Περιηγήσεις/Ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν, όπως  αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Αρχηγός και έμπειροι διπλωματούχοι ξεναγοί
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης. Προαιρετικά (συνιστάται) ταξιδιωτική ασφάλιση: € 25 /άτομο (κατόπιν ζήτησης, διατίθενται αναλυτικά οι καλύψεις)
  • Ταξιδιωτικά έγγραφα
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 460€
  • Προσωπικά έξοδα
  • Φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναφέρεται ανωτέρω ως περιλαμβανόμενο