Σαµοθράκη

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Ελλάδα-Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

ΑΠΟ 185 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί, αναχώρηση και μέσω Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής, άφιξη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Σαμοθράκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με τη γύρω περιοχή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου στα καλντερίμια του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας.
2η ημέρα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
Ελεύθερες ημέρες. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις ομορφιές του νησιού όπως τη γραφική παραδοσιακή Χώρα κτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά του όρους Σάος. Θα θαυμάσετε το μεσαιωνικό κάστρο από την εποχή των Γατελούζων και την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, προστάτιδας του νησιού. Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε στην Παλαιόπολη με τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, την αρχαία Σαμοθράκη, το ιερό των Μεγάλων Θεών, αφιερωμένο στη λατρεία και την τέλεση μυστηρίων των Μεγάλων Θεών και να δείτε το πήλινο ομοίωμα της Νίκης της Σαμοθράκης του οποίου το πρωτότυπο βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου. Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την περίφημη περιοχή Θέρμα με τις θειούχες ιαματικές πηγές. Προτείνουμε να κάνετε Ανάσταση στην πλατεία της Χώρας με φόντο το βυζαντινό κάστρο. Την ημέρα του Πάσχα θα γιορτάσετε απολαμβάνοντας τη νησιώτικη φιλοξενία και κουζίνα
3η ημέρα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
4η ημέρα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος για έναν τελευταίο περίπατο στη Σαμοθράκη. Μετάβαση στο λιμάνι και απόπλους για Αλεξανδρούπολη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. ,
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.