Σαντορίνη Fly & Drive 6 ημέρες (H)

Αεροπορικώς, 6 ημέρες

Σαντορίνη-Fly & Drive

ΑΠΟ 435 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Σαντορίνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο
2η ημέρα έως 5η ημέρα
 Κατά τη διαμονή σας στη Σαντορίνη δεν πρέπει να χάσετε το ηλιοβασίλεμα από το Κάστρο της Οίας, τα Φηρά, το Φηροστεφάνι ή το Ημεροβίγλι. Αξίζει να δείτε ακόμα τη Νέα και την Παλαιά Καμένη, το ηφαίστειο και τα οινοποιεία του νησιού, το κρασί των οποίων έχει χαρακτηριστική γεύση χάρη στην ηφαιστειακή γη στην οποία μεγαλώνουν τα αμπέλια.  
Αν είστε λάτρης της κατάδυσης, σας προτείνουμε να μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε κατάδυση ανάμεσα στα ηφαιστειακά πετρώματα στον βυθό της Καλντέρας. Σίγουρα αξίζει να περάσετε και μια βραδιά σε υπόσκαφο, ένα μοναδικό στο είδος του τύπο σπιτιού, που έσκαψαν οι ντόπιοι στον βράχο για να προστατεύονται από τους ανέμους. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψετε και μια επίσκεψη στο Ακρωτήρι, τη γειτονιά με τα κομψά, πολυώροφα σπίτια του 17ου αιώνα π.Χ. 
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το φημισμένο Ασύρτικο κρασί του νησιού, το γλυκό Βινσάντο ή το παλαιωμένο Νυχτέρι. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την πασίγνωστη Φάβα Σαντορίνης, που είναι προϊόν ΠΟΠ, τα γλυκά ντοματάκια του νησιού και τη λευκή μελιτζάνα,  γλυκιά και δίχως πολλά σπόρια.  
Σας προτείνουμε να κολυμπήσετε στην Κόκκινη παραλία, τον ορισμό της ηφαιστειακής παραλίας. Εκεί όλα είναι βαμμένα στο κόκκινο, από τους βράχους που χύνονται ως τη θάλασσα μέχρι την εναλλαγή άμμου και βότσαλου στην παραλία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον Μονόλιθο, μια παραλία ιδανική για οικογένειες με παιδιά, καθώς είναι άνετη, επίπεδη, με ψιλή άμμο και ρηχά νερά. Για τους μεγαλύτερους υπάρχουν γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, ενώ στη διπλανή παραλία θα βρείτε εγκαταστάσεις για kite surf. Άλλη μια παραλία που αξίζει να δείτε και να κολυμπήσετε στα νερά της είναι η Βλυχάδα, με τα λευκά, ηφαιστειακά της βράχια, είναι ιδανική για όσους προτιμούν ήρεμη ατμόσφαιρα. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις παραλίες που αξίζουν μια επίσκεψη κατά τη διαμονή σας στο νησί.  
 
6η ημέρα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.  
ΙΧ Παράδοση/Παραλαβή Αεροδρόμιο   
  • 375€ Α’ Κατηγορία  
  • 425€ Β’ Κατηγορία  
 
*Απαραίτητη κατοχή πιστωτικής κάρτας στο όνομα του οδηγού  
 
Περιλαμβάνονται: 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines  
  • Μια μεγάλη αποσκευή έως 23 κιλά  
  • Μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με διαστάσεις 56x45x25εκ.  
  • Ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, backpack, κλπ.)  
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας  
  • Διατροφή καθημερινά ανάλογα την επιλογή σας   
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης    
  • Φ.Π.Α.  
  
Δεν περιλαμβάνονται:  
x  Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων  
x  Φόροι διαμονής ξενοδοχείων