Πρέβεζα - Λευκάδα - Πάργα

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Λευκάδα-Πρέβεζα-Πάργα-Γιάννενα

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (350χλμ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07:00. Μέσω Εγνατίας οδού και με καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζουμε για την Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Αφού ξεκουραστούμε και γευματίσουμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μετάβαση στην Πρέβεζα για την πρώτη γνωριμία με την πόλη, όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ. Ανδρέα και τον πεζόδρομο με το Βενετσιάνικο ρολόι στη Μητρόπολη της πόλης. Αργότερα θα ακολουθήσει η παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα Μ. Σάββατο ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ (40χλμ.)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ημερήσια εκδρομή μας στην Λευκάδα, την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Από το Νυδρί θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα (προαιρετικά) στα Πριγκιπονήσια, το Μεγανήσι, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη, το Σκορπιό, το νησί του Ωνάση και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα φτάσει μέχρι και το Φισκάρδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση για να παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, επιστροφή στο ξενοδοχείο για να δειπνήσουμε με την παραδοσιακή μας μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Κυριακή του Πάσχα ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ (50χλμ.)
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την εκδρομή μας στην Πάργα. Περνώντας από τη Νικόπολη, φθάνουμε στη γραφική κωμόπολη με τις σπάνιες φυσικές ομορφιές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το φρούριο της πόλης και η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν σπάνια εκκλησιαστικά και ιστορικά κειμήλια. Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη Πάργα για καφέ και βόλτα. Αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα. Ξεκούραση και νωρίς το βράδυ μια βόλτα στην ειδυλλιακή παραλία της Πρέβεζας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Δευτέρα του Πάσχα ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όμορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τα πανέμορφα Γιάννενα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, ώστε να θαυμάσουμε τη μοναδική λίμνη των Ιωαννίνων. Αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη στη Θεσσαλονίκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα επισκεπτόμαστε την Πάργα και τα Σύβοτα την πρώτη μέρα και την Άρτα
την τρίτη μερα.Στην εκδρομή στην Λευκάδα δεν πραγματοποιείται η κρουαζιέρα στα πριγκηπονήσια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
της επιλογής σας με ημιδιατροφή. Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως
προαιρετικό. Φόρο διαμονής.