Πρέβεζα - Λευκάδα

Οδικώς, 3 ημέρες

Άρτα-Πρέβεζα-Λευκάδα-Πάργα-Σύβοτα-Ιωάννινα

ΑΠΟ 0 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ -- ΠΡΕΒΕΖΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00. Στάση καθοδόν για καφέ, και ακολούθως μέσω Ιωαννίνων επισκεπτόμαστε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλη. Επόμενος σταθμός μας το θρυλικό γεφύρι της Άρτας για αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση. Ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο κέντρο της πόλης όπου γίνετε ένα υπαίθριο καρναβαλίστικο πάρτι. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του κομιτάτου. Σημείο αναφοράς, το κέφι, ο ρυθμός, οι απίστευτες μεταμφιέσεις, το πάθος και η αγάπη των καρναβαλιστών μετέτρεψαν την πόλη στον απόλυτο Ηπειρώτικο καρναβαλίστικό προορισμό. Διανυκτέρευση
2η ημέρα ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
Πρωινό και αναχώρηση για να μεταφερθούμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε μίνι προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσα. Θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι, την Μαδουρή, το νησί του Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό νησί του Ωνάση. Συνεχίζουμε για την πόλη της Λευκάδας όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και θα παρακολουθήσουμε την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων , κατά μήκος της κεντρικής αγοράς της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό.. Η μέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης.. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της,, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει.. Χρόνος ελεύθερος.. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα,, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά.. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε τον καφέ μας.. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων.. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε ((εξ ίδιων)) η να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης.. Επιστροφή.. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας..
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο και στην Ακρόπολη
  • Αρχηγό-συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε προαιρετικό
  • Φόρο διαμονής .