Πράγα All Inclusive (Χριστούγεννα)

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Πράγα-Δρέσδη-Κάρλοβυ Βάρυ-Τσέσκυ Κρούμλοβ-Τσεχία

ΑΠΟ 369 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΠΡΑΓΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα. Άφιξη στη ‘‘χρυσή πόλη’’ και η ξενάγησή μας ξεκινάει με το ‘‘Μικρό μέρος’’ (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από τη γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ‘‘Βασιλικής Οδού’’ ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την ‘‘παρέλαση των Αποστόλων’’, καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας.
2η ημέρα ​ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗΣ)
Μετά το πρωινό η ξενάγηση μας ξεκινάει με το μοναστήρι του Strahov και το Loreto, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην ‘‘βασιλική’’ του Αγ. Γεωργίου. Μετά την ξενάγησή μας, σας προτείνουμε δίωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη οπτική πλευρά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», μια και βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!
3η ημέρα ​ΠΡΑΓΑ- ΔΡΕΣΔΗ 147 ΧΛΜ ΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Δρέσδη. Η «Φλωρεντία του Βορρά» όπως την αποκαλούν, βρίσκεται στην ανατολική Γερμανία στο κρατίδιο της Σαξονίας. Θα δούμε τα ωραιότερα αρχιτεκτονικά κτίρια ρυθμού Μπαρόκ και αναγέννησης, όπως την όπερα Zwinger, τμήμα των ανακτόρων των βασιλέων της Σαξονίας με τον όμορφο κήπο και τις αίθουσες που φιλοξενούν σήμερα τις εκθέσεις των παλιών δασκάλων ζωγράφων αλλά και το μουσείο της μπλε πορσελάνης. Θα δούμε την πανέμορφη εκκλησία των γυναικών Frauenkirche και άλλα αξιοθέατα.  Ελεύθερος χρόνος στη πόλη και το απόγευμα επιστροφή στη Πράγα.
4η ημέρα ​ΠΡΑΓΑ- ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ 173 ΧΛΜ ΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα είναι ελεύθερη. Πρότασή μας είναι μία ολοήμερη εκδρομή στο Cesky Krumlov, το δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό της Τσεχίας. Η διαδρομή μας περνάει από την εξοχή της ανατολικής Βοημίας, από γραφικά χωριά και λίμνες και καταλήγει στη Νότια Τσεχία κοντά στα σύνορα με την Αυστρία. Η μεσαιωνική πόλη του Κρούμλοβ περικυκλώνεται από τους μαιάνδρους που σχηματίζει ο ποταμός Μολδάβας που πηγάζει από την περιοχή. Πάνω από την πόλη υψώνεται το επιβλητικό σύμπλεγμα του κάστρου και του πύργου, έδρα κάποτε της πιο δυνατής οικογένειας, του οίκου του Rosenberg και θεωρείται από τα πιο σημαντικά μνημεία στην Ευρώπη. Το θέατρο του κάστρου μοναδικής ομορφιάς, είναι το παλαιότερο κτίσμα του είδους του στον κόσμο και διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση μαζί με τα Μπαρόκ κοστούμια, την σκηνή και την σχετική τεχνολογία. Το κομψό δημαρχείο Αναγεννησιακού ρυθμού, η εκκλησία του Αγ. Βίτου και οι μπαρόκ κήποι του είναι πραγματικά στολίδια υψηλής αρχιτεκτονικής. Η γοητεία τους βρίσκεται στην αυθεντική εμφάνιση τους που διατηρείται ανεπηρέαστη στο διάβα των αιώνων. Ελεύθερος χρόνος και επιστρέφουμε στην Πράγα, στο ξενοδοχείο μας.
5η ημέρα ​ΠΡΑΓΑ- ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 128 ΧΛΜ ΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και για τη σημερινή ημέρα έχουμε διοργανώσει εκδρομή στην γνωστή λουτρόπολη Karlovy Vary στη Δυτική Βοημία, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα, καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Τσάρος της Ρωσίας και άλλοι περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στη πόλη και αγορά αναμνηστικών. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια απευθείας Θεσσαλονίκη- Πράγα- Θεσσαλονίκη με την Travel Services
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Της προαιρετικές εκδρομές (All Inclusive)
  • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • Χειραποσκευή 6 κιλών
  • Αποσκευή 20 κιλών
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 145€
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο


Σημειώσεις: 
All Inclusive: Χωρίς προαιρετικές εκδρομές!