Πράγα - Βιέννη

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Μπρατισλάβα-Πράγα-Βιέννη

ΑΠΟ 279 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα. Άφιξη και αναχώρηση για την Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 
2η ημέρα ΠΡΑΓΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου και θα ξεκινήσουμε με την ξενάγηση της Καστρούπολης και Κάστρου, όπου θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, τον ναό του Αγίου Νικολάου. Συνεχίζουμε την ξενάγηση στην παλιά πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staroměstské náměstí), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, τον ναό της Παναγίας του Τυν, την εβραϊκή συνοικία, τον γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το πανεπιστήμιο του Καρόλου, το θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Václavské náměstí), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με τριάντα αγάλματα Αγίων που είναι το σύμβολο της πόλης. 
3η ημέρα ΠΡΑΓΑ - ΒΙΕΝΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Βιέννη. Ακολουθεί η περιήγηση στα ανάκτορα Σένμπρουν, που θεωρούνται ισάξια των Bερσαλλιών. Αποτελούν πρώην θερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Το έργο ολοκληρώθηκε τον 18ο αιώνα, όταν η Μαρία Θηρεσία προσέλαβε τον αρχιτέκτονα Νίκολο Πακάσι. Θα δούμε το ανάκτορο Belvedere. Θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση
4η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στη Βιέννη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα. Θα περιηγηθούμε, μεταξύ άλλων, στην παλιά πόλη, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένο, στον καθεδρικό του Αγίου Μαρτίου, το αρχιεπισκοπικό μέγαρο και την εθνική πινακοθήκη. Τέλος, μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο
  • Πρόγευμα σε μπουφέ στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Ο κάθε επιβάτης δικαιούται 8kg χειραποσκευή & βαλίτσα 20kg.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 145€. 
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.