Πουκέτ

Αεροπορικώς, 8 ημέρες

Πουκέτ

ΑΠΟ 523 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση
Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό το Πουκέτ. 
2η ημέρα Άφιξη στο Πουκέτ
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί της Ταϋλάνδης, το οποίο βρίσκεται στη θάλασσα του Andaman και συνδέεται με την κυρίως χώρα μέσω γέφυρας. Με επίκεντρο την παραλία Patong, για άφθονη διασκέδαση στην απόλυτη μορφή της, το Πουκέτ, ανάμεσα σε άλλα προσφέρει την οικονομική εκδοχή σε ψάρια και θαλασσινά, τη γλυκόξινη ταυλανδέζικη κουζίνα που διεγείρει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, τη συγκλονιστική τέχνη του μασάζ και της αρωματο-θεραπείας που εδώ συναντάται στην αυθεντικότερη εκδοχή της, τη βόλτα-trekking με ελέφαντα, την εύκολη πρόσβαση για μονοήμερες εκδρομές στα γύρω νησιά και φυσικά τις συγκλονιστικότερες παραλίες στον κόσμο! Υποδοχή, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. 
3η ημέρα Γνωριμία με το νησί
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο με χαλαρή διάθεση στη λευκή αμμουδιά της ιδιωτικής παραλίας του ξενοδοχείου. Βραδινή πρόταση για την παραδοσιακή παράσταση 'Siam Niramit' με δείπνο. Η φαντασμαγορική θεατρική παραγωγή σας ταξιδεύει στην ιστορία και την παράδοση του γοητευτικού Σιάμ. 
4η ημέρα Ολοήμερη εκδρομή: κόλπος Phang Nga & νησάκι James Bond
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρόταση για ολοήμερη εκδρομή με ταχύπλοο στον κόλπο Phang Nga όπου θα θαυμάσετε τους εντυπωσιακούς βράχους από ασβεστόλιθο και επίσκεψη στο περίφημο νησάκι James Bond για κολύμπι και snorkeling
5η ημέρα Ολοήμερη εκδρομή: νησιά Phi-Phi
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μια ακόμα επίσκεψη με ταχύπλοο στα κοντινά νησάκια Phi Phi, συστήνεται ανεπιφύλακτα! Περιλαμβάνει το Phi-Phi Ley, διάσημο για την πληθώρα από φωλιές πουλιών, ενώ επίσης προσφέρεται για όλων των ειδών τις θαλάσσιες δραστηριότητες.
6η ημέρα Ελεύθερες δραστηριότητες ή δια-δραστικές εκδρομές
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η μέρα είναι ελεύθερη για προαιρετικές δραστηριότητες ή περιπλανήσεις στο νησί! Για τους δραστήριους ταξιδιώτες, προτείνεται εκδρομή για rafting και βόλτα με ελέφαντες μέσα στο τροπικό δάσος
7η ημέρα Επιστροφή από Πουκέτ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Λίγος ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές σας, πριν τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).  
8η ημέρα Άφιξη στην Ελλάδα
Επιστροφή στην Ελλάδα
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 3*-4*-5*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία
  • Περιηγήσεις/Ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν, όπως  αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Αρχηγός και έμπειροι διπλωματούχοι ξεναγοί
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης. Προαιρετικά (συνιστάται) ταξιδιωτική ασφάλιση: € 25 /άτομο (κατόπιν ζήτησης, διατίθενται αναλυτικά οι καλύψεις)
  • Ταξιδιωτικά έγγραφα
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 375€)
  • Προσωπικά έξοδα
  • Φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναφέρεται ανωτέρω ως περιλαμβανόμενο