Πήλιο-Βόλος

Οδικώς, 3 ημέρες

Πήλιο-Βόλος

ΑΠΟ 140 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΝΙΑ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ
 Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 08.00. Άφιξη στο Πήλιο,  πρώτη στάση στην όμορφη Πορταριά και συνεχίζουμε για Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Βόλου, με την υπέροχη θέα στον Παγασητικό και τα Πηλιορίτικα σπίτια, περίπατος στα καλντερίμια και  στην όμορφη πλατεία με την πανοραμική θέα του Βόλου. Στάση στα Χάνια με τα θαυμάσια κτίρια  και τις γραφικές ταβέρνες, ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε στον Άγιο Ιωάννη δημοφιλής και αγαπημένο καλοκαιρινός προορισμός. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος Χρόνος Διανυκτερευση.
2η ημέρα ΑΓΙΟΣ ΙΩΝΝΗΣ
Σήμερα η μέρα θα μας είναι γεμάτη ξεκούραση και χαλάρωση. Θα απολαύσουμε στιγμές δίπλα στη θάλασσα και θα απολαύσουμε τις γεύσεις τις περιοχής με θέα το Αιγαίο και τις Σποράδες. Χαλαρώνουμε στην παραλία, στα τοπικά ταβερνάκια και στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και μετά από μία όμορφη διαδρομή φτάνουμε στις Μηλιές από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή, εδώ ιδιαίτερα αξιόλογος είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός όπου κατέληγε το φημισμένο τρενάκι του Πηλίου το οποίο ξεκίνησε πριν 100 χρόνια σχεδιασμένο από τον Εβαρίστο ντε Κίρικο, σταμάτησε το 1973 και από το 1996 μέχρι σήμερα κάνει τη διαδρομή Άνω Λεχόνια – Μηλιές. Προαιρετική διαδρομή με το τρενάκι ή επίσκεψη στα Καλά Νερα χρόνος για καφέ και για να σβήσουμε την θέρμη του καλοκαιριού στα διάσημα νερά της περιοχής. Στη συνέχεις ο δρομος μας θα μας φέρει στις γεύσεις και τα διαδημα τσουπράδικα του Βόλου, όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τις γεύσεις και τα «πνεύματα της πόλης». Άφιξη το βραδακι στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας, διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται, με πρωινό.
  • Περιηγήσεις και εκδρομές.
  • Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Ο νέος φόρος διαμονής που αποδίδεται απευθείας στο ξενοδοχείο, 0,50 € ανά δωμάτιο τη βραδιά (0,25€ ανά άτομο τη βραδιά)