Πάτρα - Δελφοί

Οδικώς, 4 ημέρες

Καλάβρυτα-Γιάννενα-Άρτα-Μεσολόγγι-Καλάβρυτα-Κατάκολο-Γαλαξίδι-Πάτρα-Δελφοί-Ελλάδα-Αρχαία Ολυμπία-Ιωάννινα

ΑΠΟ 185 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ∆ΕΛΦΟΙ- ΙΤΕΑ – ΓΑΛΑΞΙ∆Ι – ΠΑΤΡΑ (475 ΧΛΜ)
Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας. Κάνοντας στάση για καφέ στην περιοχή της Λάρισσας και περνώντας από Λαμία φτάνουμε στους ∆ελφούς για μια επίσκεψη στο μουσείο για να θαυμάσουμε τα υπέροχα αρχαιολογικά ευρήματα. Αμέσως μετά συνεχίζουμε για την πανέμορφη Ιτέα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων στα παραθαλάσσια ταβερνάκια. Συνεχίζουμε την διαδρομή για το Γαλαξίδι για μια γνωριμία με την πόλη. Αφού περάσουμε την γραφική πόλη της Ναυπάκτου, και την εντυπωσιακή γέφυρα του Ρίου, φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην Πάτρα. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος, για μια βόλτα στην στολισμένη μεγαλούπολη. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ​ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ (310 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική Πελοπόννησο στην πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Αλφειού, όπου υπήρχε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, αφιερμένο στο ∆ία πατέρας των θεών και των ανθρώπων. Θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο, καθώς και στο μουσείο, θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων, και θα συνεχίσουμε τη μέρα μας για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο υπέροχο Κατάκολο, επίνειο του Πύργου. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα ​ΠΑΤΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ∆ΙΑΚΟΦΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 200 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για το ∆ιακοφτό απ’ όπου θα πάρουμε [προαιρετικά] τον οδοντωτό (ο μουντζούρης προτοέκανε τη διαδρομή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραικού ποταμού, τοπίο µε ιδιαίτερη ομορφιά και φθάνει μέχρι τα Καλάβρυτα. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, όπου ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε το Λάβαρο της επανάστασης το 1821, θα περιηγηθούμε στα γραφικά Καλάβρυτα, όπου και θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων με ιδιαίτερες τοπικές νοστιμιές, και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη μας στο μοναστήρι του Μέγα Σπηλαίου, κολλημένο πάνω σε βράχο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ​ΠΑΤΡΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΡΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (480 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των ηρώων, το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης - ∆ημοτική Πινακοθήκη Μεσολογγίου- ( εφ’ όσον είναι ανοικτό ), και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από την διαδρομή με το λεωφορείο μας την περίφημη λιμνοθάλασσα με τις πιλάδες. Συνεχίζουμε με μια στάση στο Γεφύρι τις Άρτας για να ξαναθυμηθούµε τον μύθο της γυναίκας του πρωτομάστορα. Επόμενος προορισμός τα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με τις απαραίτητες στάσεις.
Περιλαμβάνει:
 
  • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • ∆ιαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινο
  • Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 


∆εν περιλαμβάνει:
 
  • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Φόρος διαμονής