Πάσχα στην Σύρο

Οδικώς, 5 ημέρες

Ελλάδα- Σύρος -Τήνος-Μύκονος

ΑΠΟ 325 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ
ναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.00 για Πειραιά δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ), Λάρισας, Λαμίας (στάση για γεύμα). Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σύρο. Άφιξη στην Σύρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΣΥΡΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε τη νότια πλευρά του νησιού, το Φοίνικα, μια καταπράσινη παραλία με χρυσή αμμουδιά, τη Πωσειδωνία, που έχει επιλεγεί από τους πλούσιους της εποχής σαν τόπος εξοχής και έτσι χτίστηκαν πολλά Νεοκλασικά Αρχοντικά τα οποία μπορούμε να επισκεφτούμε, τη Βάρη, χωριό με αγροτική παράδοση και εκλεκτούς συριανούς μεζέδες. Στάση για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο στην πόλη της Σύρου.  Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΣΥΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή για Τήνο και Μύκονο. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη της Τήνου, προσκύνημα στην Παναγία και αναχώρηση για Μύκονο. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Το απόγευμα επιστροφή στην Σύρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα απολαύσουμε την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΣΥΡΟΣ
Πρόγευμα. Θα γνωρίσουμε την Ερμούπολη την πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων. Θα δούμε περίφημα νεοκλασικά κτίρια ξεχωριστής αρχιτεκτονικής και παλιά αρχοντικά με ολομάρμαρες προσόψεις. Θα θαυμάσουμε στο ναό της Κοιμήσεως την εικόνα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο), την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με το δημαρχείο και τον ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη, τους φοίνικες και το θέατρο (μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου). Πασχαλινό γεύμα και ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.   
5η ημέρα ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Πρόγευμα και Αναχώρηση για την Καθολική συνοικία (άνω Σύρος), την γειτονιά Βροντάδο και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα επισκεφτούμε τα μοναστήρια των Καπουτσίνων και των Ιησουϊτών. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο για το γύρο του νησιού, θα επισκεφτούμε το Κίνι την Ποσειδονία (Ντελλαγκράτσια) και το Μέγας Γιαλός. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για μια τελευταία περιήγηση στην πανέμορφη Ερμούπολη. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Το βράδυ άφιξη στο Πειραιά και επιβίβαση στο πούλμαν για Θεσσαλονίκη δια μέσου Λαμίας (στάση για 30 λεπτά), Τεμπών (στάση για καφέ). Άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.

- Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Τα εισιτήρια του πλοίου από Πειραιά –Σύρο –Πειραιά Γ΄θέση.

- Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAISTRALI 3*

- Πρωινά, και εορταστικά γεύματα .

- Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.