Πάσχα στην Εύβοια

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Ελλάδα-Έυβοια-Προκόπι-Βόλος

ΑΠΟ 125 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΙΔΗΨΟΣ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ). Θα πάρουμε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουμε στον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες μέσα στην Ιστιαία. Στην συνέχεια χρόνος για γεύμα στους Ωρεούς.  Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, και ξεκούραση. Δείπνο και  θα επισκεφτούμε τα λουτρά  της Αιδηψού και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Σύλλας. Θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ - ΠΡΟΚΟΠΙ ( ΑΓ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ) – ΑΙΔΗΨΟΣ
Πρόγευμα και  αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό, αφού προσκυνήσουμε θα επισκεφτούμε την Λίμνη για καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και στην συνέχεια δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ στην συνέχεια προαιρετικά με βάρκες θα επισκεφτούμε τα Λιχαδονήσια όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό τραπέζι και γλέντι. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στην Αιδηψό. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και χρόνος αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ σε χωριό της περιοχής. Αναχώρηση για  Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας

• Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 40 Πλατάνια 2*

• Ημιδιατροφή ( πρωινά και γεύματα ή δείπνα (ΜΕ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ) )

• Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

• Τα εισιτήρια του F/B για Γλύφα – Αγιόκαμπο – Γλύφα

• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Η 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ - ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΙ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟ )