Πάσχα στην Άνδρο

Οδικώς, 4 ημέρες

Άνδρος

ΑΠΟ 260 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μεγάλη Παρασκευή - 26 Απριλίου

Συνάντηση στα γραφεία μας και αναχώρηση για το Λιμάνι της Ραφήνας απ’ όπου στις 15.00 θα πάρουμε το πλοίο για την Άνδρο . Μετά από μια σύντομη διαδρομή περίπου 2 ωρών, άφιξη στο λιμάνι του Γαυρίου και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη χώρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και λίγος ελεύθερος χρόνος πριν κατευθυνθούμε με κατάνυξη στην Παναγία την Θεοσκέπαστη για να ακολουθήσουμε μέσα από τα στενάκια της χώρας τον Επιτάφιό της και να φτάσουμε στην πλατεία Καίρη για να ανταμώσουμε και τους άλλους δύο επιτάφιους της Παναγιάς και του Αγίου Γεωργίου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το νηστίσιμο δείπνο (Το δείπνο περιλαμβάνεται στην τιμη για το ξενοδοχειο Pighi και ειναι προαιρετικό στο ξενοδοχείο Paradise  Art Hotel). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Μεγάλο Σάββατο - 27 Απριλίου
Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το νησί. Θα επισκεφθούμε τις «Μένητες», ένα πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό με πολλές πηγές από τις οποίες ποτίζονται τα περιβόλια του νησιού. Συνεχίζουμε με τον Πιτροφό και την πασίγνωστη Μονή Παναχράντου. Επόμενος σταθμός το Κόρθι και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία στα Αποίκια για την παρακολούθηση της Ανάστασης και μετά αναστάσιμο δείπνο (Το δείπνο περιλαμβάνεται στην τιμη για το ξενοδοχειο Pighi και ειναι προαιρετικό στο ξενοδοχείο Paradise  Art Hotel). Διανυκτέρευση 
3η ημέρα Κυριακή του Πάσχα - 28 Απριλίου
Πρωινό και χαλάρωση στο ξενοδοχείο μας μέχρι την ώρα του πασχαλινού Ανδριώτικου γεύματος. Θα δοκιμάσουμε παραδοσιακό Λαμπριάτη, αρνάκι γεμιστό στο φούρνο. Το απόγευμα θα πάμε στις Στενιές για να δούμε από κοντά το έθιμο των μούσκουλων! Στη συνέχεια θα κάνουμε βόλτα στην πανέμορφη και μοναδική Χώρα της Άνδρου! Μαρμάρινα σοκάκια, αρχοντικά, διάσημα Μουσεία με διεθνή προβολή όλα σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε!! Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Δευτέρα του Πάσχα - 29 Απριλίου
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για Μπατσί . Το Μπατσί είναι το τουριστικό πρόσωπο της Άνδρου. Άφιξη , χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση στις 14.45. Άφιξη στη Ραφήνα στις 16.40 και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στη Θεσσαλονίκη, γεμάτοι όμορφες εικόνες στην καρδιά και στο μυαλό.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή με πρωινό μπουφέ στα αντίστοιχα ξενοδοχεία.
  • Όλες οι περιηγήσεις και οι ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός, γνώστης του προορισμού.

Δεν περιλαμβάνεται:

  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά και προσωπικά έξοδα
Σημείωση:
Για το ξενοδοχείο Paradise Art Hotel υπάρχει η δυνατότητα ημιδιατροφής με κόστος 55€ ανα άτομο