Πάρος-Νάξος-Αντίπαρος

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 6 ημέρες

Πάρος-Αντίπαρος-Νάξος

ΑΠΟ 200 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Αναχώρηση δια  μέσου Τεμπών, ως και Λαμίας (στάσεις καθοδόν για καφέ). Διανυκτέρευση καθοδόν. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά
2η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΡΟΣ
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 07:30 για την Πάρο. Άφιξη στις 11:40, αποβίβαση και περιήγηση  στην Παροικία  με τα πολλά αξιοθέατα, την εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής (τρίκλιτη βασιλική με τρούλο) και το αρχαιολογικό μουσείο. Το μεσημέρι  θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στην πανέμορφη Παροικιά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, θα έχετε το χρόνο σας για να πάτε για μπάνιο, να ξεκουραστείτε  ή περπατήσετε στην πρωτεύουσα. Δείπνο ατομικά ή να πιείτε το ποτό σας. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Νάουσας για μια προαιρετική εκδρομή στη Νάξο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της Νάξου. Αποβίβαση το λιμάνι και επιβίβαση σε πούλμαν για περιήγηση εντός του νησιού, όπου θα δούμε: Τη γραφική Απείραθο, γενέτειρα του Μανώλη Γλέζου, με τους γλωσσικούς ιδιωματισμούς και τη γραβιέρα Νάξου. Τον ημιτελή κούρο των Μελάνων. Την  πασίγνωστη Πορτάρα από τον ημιτελή ναό του Απόλλωνα της αρχαιότητας. Το κάστρο του Μάρκο Σανούδο κ.α. Μπάνιο και γεύμα ατομικά σε μια από τις πεντακάθαρες παραλίες. Το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα για ψώνια στην αγορά της Νάξου, επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ-ΝΑΟΥΣΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και μετάβαση στην κοιλάδα των πεταλούδων ή στο μουσείο Κυκλαδίτικης λαογραφίας. Στάση για μπάνιο και γεύμα ατομικά καθοδόν. Διέλευση από Μάρπησα, Λεύκες & Μαράθι, στο δρόμο θα περάσουμε και από τα αρχαία λατομεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ θα πάμε με το πούλμαν στην πανέμορφη και γραφική Νάουσα. Επιστροφή & διανυκτέρευση.  
5η ημέρα ΠΑΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια προαιρετική βόλτα στη φημισμένη Αντίπαρο. Από την Πούντα θα περάσουμε στο νησί. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στη σπηλιά με τους σταλακτίτες στο Μαστιχάρι . Μπάνιο  και φαγητό σε μια από τις πανέμορφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Επιστροφή στην Παροικιά. Τελευταία βόλτα στην αγορά.  Το απόγευμα αποχαιρετούμε το νησί και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο  για τον απόπλου προς  Πειραιά στις 19:15. Άφιξη στον Πειραιά στις  23:25. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής δια μέσου Καμένα Βούρλα, Λαμίας , Τεμπών (διανυκτέρευση καθοδόν). 
6η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Άφιξη στην πόλη μας το πρωί, εντυπωσιασμένοι από την πληθώρα των εντυπώσεων
ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ: 70€

Η  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 
  • Μεταφορά  με  πούλμαν υπερυψωμένο.
  • Εισιτήρια Φ/Β Πειραιά-Πάρος-Πειραιάς σε Οικονομική θέση & πούλμαν.
  • (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIKOLAS 2*(7,6 βαθμοί Booking) με πρωινό σε μπουφέ στην Παροικιά.
  • Περιηγήσεις  όπως  αναφέρονται.
  • Ασφάλεια του γραφείου μας.
  • Συνοδό  του  γραφείου  μας.
  • ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης  0,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέο εκεί.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**