Πάρος - Αντίπαρος - Νάξος

Οδικώς, 6 ημέρες

Ελλάδα-Πάρος-Νάξος

ΑΠΟ 276 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 22.00 για Πειραιά δια μέσου Λάρισας, ( στάση για καφέ ), Λαμίας ( στάση για 30 λεπτά ). 
2η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ
φιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάρο. Άφιξη το μεσημέρι στην Πάρο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, το απόγευμα περιήγηση στην Παροικία  με τα πολλά αξιοθέατα, την εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής ( τρίκλιτη βασιλική με τρούλο), το βυζαντινό μουσείο και το αρχαιολογικό. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ- ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ - ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ – ΝΑΟΥΣΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και μετάβαση στο Πίσω Λιβάδι όπου θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με ενδιάμεση στάση για καφέ στις Κολυμπήθρες. Το απόγευμα αναχώρηση για την Νάουσα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο γραφικό χωριουδάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή για Νάξο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους, άφιξη στη Νάξο και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς, προαιρετικός γύρος του νησιού. Το απόγευμα επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Διανυκτέρευση
5η ημέρα ΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ – ΛΕΥΚΕΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Αντίπαρο. Επιβίβαση στο F/B από Πούντα και απόπλους. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να βόλτα στα γραφικά δρομάκια της Αντιπάρου προαιρετική επίσκεψη στο σπήλαιο. Γεύμα και επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απογευματάκι θα επισκεφθούμε το γραφικό ορεινό χωριό Λεύκες για βόλτα και να πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό καφενεδάκι στην πλατεία του χωριού.
6η ημέρα ΠΑΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Θεσ/νίκη δια μέσου Καμένα Βούρλα, Λαμίας ( στάση για γεύμα ), Τεμπών ( στάση για καφέ ). Άφιξη στην Θεσ/νίκη αργά το βράδυ.

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.

- Τα εισιτήρια του F/B από Πειραιά – Πάρο – Πειραιά  Γ΄ θέση.

- Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PAROS 2* με πρωινό.

- Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.

- Φ.Π.Α.