Παρίσι Xmas

Αεροπορικώς, 5,6 ημέρες

Παρίσι-Disneyland-Βερσαλλίες--Λούβρο--

ΑΠΟ 209 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ( Ξενάγηση πόλης )
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση για τη γαλλική πρωτεύουσα . Άφιξη και γνωριμία με  την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης, το Πάνθεον. Θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο και θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε  Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’, κατευθυνόμενοι στον Πύργο του Άιφελ. Θα δούμε ακόμα την Αψίδα του θριάμβου, το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού. Θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε την περίφημη γαλλική κουζίνα.
2η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ –ΛΟΥΒΡΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο, στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πλατεία της Βαστίλης, σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης. Θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί και θα καταλήξουμε στη συνοικία των Λατίνων. Ακολουθεί ξενάγηση στο μοναδικό μουσείο του Λούβρου. Για το απόγευμα προαιρετική συμμετοχή στο Paris By Night Τour για να θαυμάσουμε φωταγωγημένο το Παρίσι. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα και θα ανακαλύψουμε τη βραδινή ατμόσφαιρα της εορταστικής πόλης. Ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης για να δούμε ένα τμήμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ DISNEYLAND
Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για τη Disneyland. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς. Επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα διεθνούς φήμης καμπαρέ Λίντο ή Μουλέν Ρουζ.
4η ημέρα : ΠΑΡΙΣΙ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (ΝΤΟΒΙΛ - ΤΡΟΥΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός η παραμυθένια πόλη της Ντοβίλ και στη συνέχεια η Τρουβίλ, δύο από τα πιο γνωστά παραθεριστικά θέρετρα στη Μάγχη. Συνεχίζοντας, μέσα από  μια πανέμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικο χωριό των Βίκινγκς, την Ονφλέρ. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι
5η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ (Ελεύθερη ημέρα)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Κάντε ένα μοναδικό περίπατο στη πλατεία της Βαστίλλης, όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκώ και σίγουρα στην πιο funky περιοχή του Παρισιού, το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ, με το μουσείο της ιστορίας της πόλης Carnavalet, αλλά και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού. Στο τέλος της βόλτας μπορείτε να συνεχίσετε με έναν περίπατο στην κομψή και εμπορική οδό Rivoli και να απολαύσετε το διάσημο Mont Blanc του Cafe Angelina, που αποτελεί κορυφαία διεύθυνση της πόλης από το 1903.
6η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και απολαύστε την ελεύθερη ημέρα σας στο Παρίσι. Επισκεφθείτε το μουσείο Πικάσο, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, Φόρουμ ντες Αλ, τον Άγιο Ευστάθιο και τη Βασιλική πλατεία. Προτείνουμε να γευματίσετε στο εστιατόριο Κονγκ ή στο παραδοσιακό εστιατόριο λε Μπουκρές. Συνιστούμε επίσης να κινηθείτε στην περιοχή της Όπερας, με τα πολυκαταστήματα Γκαλερί λα Φαγέτ και Πρεντάμπ. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής
ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 75-100€
Σημειώσεις :
  • Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα του προγράμματος.
  •  Η ροή του προγράμματος είναι ενδεικτική και ενδέχεται να αλλάξει για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
  • Μία αποσκευή 20kg κατά άτομο και μία χειραποσκευή 8 kg κατά άτομο.
  • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Παρισιού στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Διαμονή για 4 η 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα &  αρχαιολογικούς χώρους κτλ.
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων (160 €)
  •  Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου