Παρίσι – Πόλη του Φωτός 28η Οκτωβρίου

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Παρίσι--Αψίδα του Θριάμβου-Λούβρο-Disneyland-Γαλλία

ΑΠΟ 429 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Ακολούθως, θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα, θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και τον ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο. Στην πλατεία Ομόνοιας θα δούμε το γαλλικό κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε από τον ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την πλατεία Βαντόμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 
2η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΛΟΥΒΡΟ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Μετά το πρόγευμα, θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου. Εκεί μαζί με τα άλλα εκθέματα, μας περιμένουν οι τρεις Βασίλισσες του παλατιού, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών που αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. Θα θαυμάσουμε την Αίθουσα των Κατόπτρων όπου υπογράφηκε η συνθήκη των Βερσαλλιών, τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Λουδοβίκου του 14ου του Βασιλιά Ήλιου, της Μαρίας Αντουανέτας και θα περπατήσουμε στους καταπληκτικούς κήπους των ανακτόρων. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν νυχτερινό γύρο πόλης και ανάβαση στο υψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, τον λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disneyland (εισιτήρια εξ ιδίων). Εκεί θα ζήσουμε στιγμές χαράς στα θεάματα και στα διάφορα παιχνίδια του πάρκου. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των επτά νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου και λίγος ελεύθερος χρόνος. Αργότερα, μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.
Περιλαμβάνονται:
 
• Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας πτήσεις της Aegean Airlines                                                  
• Τρεις (3), διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας - όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
• Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
• Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
• Επίσημος ξεναγός στο μουσείο του Λούβρου.
• Μεταφορά στη Disneyland.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται 
 
• Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 
• Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων  (2,50€ σε 4* ξενοδοχεία & 1,65€ σε 3* ξενοδοχεία το άτομο τη διανυκτέρευση)
• Πακέτο Εισόδου Λούβρο (περιλαμβάνει εισιτήριο μουσείου, προκράτηση & ραντεβού εισόδου για αποφυγή ουράς κατά την είσοδο & ακουστικά για τη ξενάγηση)                        25€ ενήλικας – 11€ παιδί έως 18 ετών
• Βραδινός Γύρος Πόλης & Κρουαζιέρα Σηκουάνα στο Παρίσι 35€ το άτομο
• Εισιτήριο Disneyland  79€ ενήλικας – 72€ παιδί 3-11 ετών
• Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
• Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους 
• Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται