Ονειρεμένο Παρίσι

Αεροπορικώς, 5,6 ημέρες

Βερσαλλίες-Disneyland-Βαστίλλη-Παρίσι-

ΑΠΟ 685 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πτήση για Παρίσι (περιήγηση πόλης) - Μουσείο Λούβρου - Paris By night tour
Η στιγμή του ταξιδιού έφτασε. Με την άφιξή μας θα μας υποδεχθεί η Insider μας και θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από τον ομφαλό της πόλης, όπου θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της γοτθικής αρχιτεκτονικής με τα περίφημα βιτρώ, το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο της Γαλλίας και τη μοναδική Παναγία της Αποκαθήλωσης. Θα συνεχίσουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων, όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Εμίλ Ζολά και το ζεύγος Κιουρί. Ακολούθως, θα θαυμάσουμε τους κήπους, αγαπημένο σημείο των καλλιτεχνών και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, χτισμένα στα πρότυπα της ιταλικής αναγέννησης, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ με την πλουσιότερη συλλογή έργων της περιόδου του Ιμπρεσιονισμού, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ’, σύμβολο της γαλλορωσικής φιλίας, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας στη νότια όχθη του Σηκουάνα με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ, τον οποίο θα αποθανατίσουμε από το Τροκαντερό. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας στη βόρεια πλέον όχθη του ποταμού θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο και αποτελεί αφετηρία της πολυτραγουδισμένης λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων. Στη Πλατεία Ομονοίας θα δούμε το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και τη Πλατεία Βαντόμ έχοντας πάρει μόνο μια μικρή γεύση της απερίγραπτης ομορφιάς της Πόλης του Φωτός. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου. Εκεί μαζί με τα άλλα εκθέματα, μας περιμένουν οι τρεις Βασίλισσες του παλατιού, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Για το απόγευμα, όσοι επιθυμούν προαιρετικά, μπορούν να συμμετέχουν στο Paris By Night Τour για να θαυμάσουμε τη μοναδική πόλη, φωταγωγημένη. Μεταξύ άλλων, θα δούμε το στολισμένο Δημαρχείο της πόλης, την φωταγωγημένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και φυσικά τον μοναδικό Πύργο του Άιφελ , όπου από το Τροκαντερό θα έχουμε τη δυνατότητα να τον φωτογραφίσουμε, καθώς εκατομμύρια φωτάκια λαμπυρίζουν επάνω του. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ανάβαση στο ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, τον λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικία του Σαλβατόρ Νταλί, γνωρίζοντας ένα μέρος της νυχτερινής ζωής της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα Paris Landmarks Walking Tour - Κρουζιέρα στο Σηκουάνα
(Πύργος Άιφελ, Τροκαντερό , Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, Πεδίο του Άρεως, Ηotel Des Invalides, AlΗ φιλοσοφία μας είναι απλή. Ένα μικρό σε μέγεθος group μπορεί να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Tα εορταστικά groups μας στo Παρίσι, θα αποτελούνται από maximum 20 συμμετέχοντες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την προσωπική εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Επίσης αποφεύγουμε τυχόν άσκοπες αναμονές στα check-in των ξενοδοχείων η στα αξιοθέατα, γιατί το group κινείται υπό τις οδηγίες του Ιnsider και είναι πιο συμπαγές και ευέλικτο. Με λίγα λόγια γινόμαστε όλοι μια όμορφη παρέα, που σκοπό έχει να περάσει όσο το δυνατόν ομορφότερα στο ταξίδι. Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ζήσετε μια μοναδική αξέχαστη εμπειρία. Mini Groups Tailor Made εμπειρία Κρυφές Γωνιές 13 Δεν Περιλαμβάνονται • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα & αρχαιολογικούς χώρους κτλ. • Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο • Δημοτικοί φόροι πληρωτέοι απευθείας στη reception του ξενοδοχείου exander Bridge, Place Concorde, Avenue De Champs Elysees, Arc De Triomphe) Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σε βάθος τα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού. Ο καλύτερος τρόπος να δεις μια πόλη, είναι να την περπατήσεις και να χρησιμοποιήσεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να καταλάβεις από πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα και την ιδιοσυγκρασία της πόλης. Αυτό θα κάνουμε σήμερα με τη βοήθεια και καθοδήγηση της Insider. Θα πάρουμε το metro και θα κατεβούμε στο Τροκαντερό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το σύμβολο της πόλης, τον ξακουστό Πύργο του Άιφελ (Tour Eiffel). Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, όπου θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης και θα ανακαλύψουμε τη μυστηριακή ατμόσφαιρά της, μέσα από τον Σηκουάνα. Θα επιβιβαστούμε από την προβλήτα μπροστά στον Πύργο του Άιφελ και μετά την μονόωρη κρουαζιέρα μας και αφού αποβιβαστούμε στην ίδια προβλήτα, θα επισκεφθούμε το Πεδίο του Άρεως (Champs De Mars), το οποίο βρίσκεται μπροστά στο Πύργο του Άιφελ. Διασχίζοντας το Πεδίο του Άρεως θα φθάσουμε στο Μέγαρο των Απομάχων (Hotel Des Invalides), όπου στο χρυσό Τρούλο του βρίσκεται η σορός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Συνεχίζουμε βόρεια και φθάνουμε στην υπέροχη Γέφυρα του Αλεξάνδρου του ΙΙΙ (Ponte Alexandre III), πριν καταλήξουμε στην Πλατεία Ομονοίας (Place Concorde) με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο του Λούξορ στο κέντρο της πλατείας. Κλείνουμε την υπέροχη βόλτα μας, ακούγοντας από τη Insider ιστορίες θρύλους για τη Γαλλική Πρωτεύουσα, περπατώντας στη διάσημη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων (Avenue De Champs Elysses). Καταλήγουμε στην Πλατεία του Αστεριού και στη δεσπόζουσα Αψίδα του Θριάμβου στο κέντρο της
3η ημέρα Εκδρομή στο μαγικό βασίλειο της Disneyland
Σήμερα η Insider θα μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο της Disneyland, εκεί που όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα νιώσουμε και πάλι παιδιά. Σε ένα Μαγικό Βασίλειο κάπου ανάμεσα στα αστέρια και στις ευχές που γίνονται πραγματικότητα. Εκεί όπου οι ήρωες της Disney ζουν ευτυχισμένα, ένα παραμύθι χωρίς τέλος. Απολαύστε τη Fantasyland, το Space Mountain Mission 2, το Big Thunder Mountain, τους Πειρατές της Καραϊβικής, το Buzz Lightyear Laser Blast και πολλές άλλες μοναδικές ατραξιόν. Συναντήστε από κοντά τους ήρωες της Disney, ξεφαντώστε σαν μικρά παιδιά σε όλες τις ατραξιόν του πάρκου, αγοράστε τα σουβενίρ σας και δώρα για τους φίλους σας στην Ελλάδα. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, απολαμβάνοντας τα χρώματα και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium, με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Σίγουρα αυτή η εμπειρία θα σας μεταφέρει σε άλλη εποχή και θα μείνει χαραγμένη παντοτινά στο μυαλό σας. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι.
4η ημέρα Παρίσι - Νορμανδία
Σήμερα η ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε κι άλλες γωνιές του Παρισιού. Για όσους το επιθυμούν, προαιρετικά, μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή μας στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο, όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε τη σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ, όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα. Τέλος, σας συνιστούμε μια φωτογραφία στη διάσημη παραλία της πόλης, όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνείς ταινίες. Στην συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ, αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών, θα πάρουμε την Cote Fleurie, μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι. 
5η ημέρα Seine Rive Gauche (Αριστερή όχθη Σηκουάνα) walking tour
Παριζιάνικο metro, Saint Germain, Quartier Latin, Ile De La Cite, Notre Dame, Les Marais Σήμερα θα νιώσουμε σαν Παριζιάνοι. Θα κινηθούμε με το metro του Παρισιού, ένα δαιδαλώδες δίκτυο με περισσότερες από 14 γραμμές και θα δούμε την καθημερινότητα των Παριζιάνων. Η Insider μας, θα μας οδηγήσει στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα (Rive Gauche) για να εξερευνήσουμε σε βάθος τα αξιοθέατα της αριστερής όχθης, του νησιού Ile De La Cite και της ζωντανής περιοχής Les Marais. Ξεκινάμε από την αριστοκρατική περιοχή Saint – Germain, η οποία είναι το κέντρο της πολιτιστικής ζωής του Παρισιού, η περιοχή στην οποία πολλοί φιλόσοφοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες και πολιτικοί πολλών εποχών εργάζονταν και ζούσαν εδώ, παρασυρμένοι από τη δημιουργική ενέργεια της περιοχής. Θα περπατήσουμε στα μεσαιωνικά δρομάκια της περιοχή και θα δούμε κρυμμένα μυστικά όπως δεν τα έχει δει κανείς. Θα θαυμάσουμε την παλαιότερη εκκλησία του Παρισιού, τη Saint- Germain-des-Pres και θα ακούσουμε από την Insider μας την ιστορία της σύλληψης της ιδέας για το άνοιγμα του παλαιότερου καφέ του Παρισιού, τo Le Procope. Θα ερωτευτούμε σίγουρα την Rue Saint Andres Des Arts, ένα μεσαιωνικό δρόμο όπου έζησαν ποιητές, ζητιάνοι μέχρι και βασιλείς. Συνεχίζουμε για το μοναδικό Quartier Latin, τη διάσημη Συνοικία των Λατίνων με τους παλιούς δρόμους. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητες μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής, οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Θα δούμε μεταξύ άλλων το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Γαλλίας, την Conciergerie, τη βίαιη φυλακή όπου κρατήθηκε η Μαρία Αντουανέτα πριν την εκτέλεσή της, την εκκλησία St. Etienne du Mont, η οποία φυλάει τον τάφο της Αγίας Γενεβιέβης, της πολιούχου της πόλης του Παρισιού και θα καταλήξουμε στην Place St. Michel στην καρδιά του Quartier Latin, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε και να αγοράσουμε σουβενίρ. Στη συνέχεια, περνάμε στο νησί Ile De La Cite, όπου θα θαυμάσουμε την Παναγία των Παρισίων – Notre Dame και θα μάθουμε ιστορικά στοιχεία για αυτήν και στο τέλος θα καταλήξουμε στην Πλατεία των Βοσγίων (Place Des Vosges) την εκπληκτική πλατεία στην καρδιά της όμορφης συνοικίας Les Marais, όπου θα δούμε το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ, το Μουσείο Καρναβαλέ και θα απολαύσουμε τον τρόπο διασκέδασης της νεολαίας του Παρισιού. Στη συνέχεια η «παρέα» θα πάρει το metro και θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο
6η ημέρα Παρίσι - Πτήση επιστροφής
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μαγεμένοι από τις υπέροχες εμπειρίες που ζήσαμε στην πόλη του Φωτός, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωσεις: Στην 5η ημερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα του προγράμματος Η ροή του προγράμματος είναι ενδεικτική και ενδέχεται να αλλάξει για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

Περιλαμβάνονται
• Aεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση
• Μία αποσκευή 20kg ανά άτομο και μία χειραποσκευή 8kg ανά άτομο
• Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Παρισιού στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
• Διαμονή για 4 ή 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
• Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
• Συνοδεία του group και ξεναγήσεις περιηγήσεις από τον Insider, ο οποίος θα βρίσκεται με το group καθ’όλη τη διάρκεια
της εκδρομής
• Μικρό σε μέγεθος group (maximum 20 συμμετέχοντες) το οποίο εξασφαλίζει προσωπική εξυπηρέτηση
• Ασφάλιση αστικής ευθύνης
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται
• Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα & αρχαιολογικούς
χώρους κτλ.
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 160€
• Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται
ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
• Δημοτικοί φόροι πληρωτέοι απευθείας
στη reception του ξενοδοχείου