ΠΑΡΙΣΙ FAMILY ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ DISNEYLAND (Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη)

Αεροπορικώς, 6 ημέρες

Παρίσι-Disneyland

ΑΠΟ 1035 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για την Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα ​ΠΑΡΙΣΙ (Ξενάγηση πόλης) - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ
Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από το πιο αντιπροσωπευτικό αξιοθέατο, τον Πύργο του Άιφελ. Θα περάσουμε από την πλατεία του αστέρα, στο μέσο της οποίας φιλοξενείται η Αψίδα του θριάμβου, αφετηρία της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων. Θα δούμε το μικρό και μεγάλο παλάτι, θα διασχίσουμε τη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ’, θα θαυμάσουμε το μνημείο των απoμάχων και τον τάφο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Φτάνοντας στην πλατεία Ομονοίας θα δούμε τον οβελίσκο του Λούξορ, τις φοντάνες του Bernini, τον κήπο του Κεραμεικού και το γαλλικό κοινοβούλιο. Θα περάσουμε από το ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής, την όπερα Garnier, την πλατεία Βαντόμ. Ακολουθώντας τον ποταμό Σηκουάνα θα οδηγηθούμε προς το νησάκι της πόλης όπου φιλοξενείται η λαβωμένη, αλλά πάντα επιβλητική Παναγία των Παρισίων. Θα συνεχίσουμε με το πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον. Ακολούθως θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου. Έπειτα θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ πριν καταλήξουμε στο μουσείο του Λούβρο όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε μοναδικά εκθέματα από διαφορετικές περιόδους και πολιτισμούς. Αφροδίτη της Μήλου, Νίκη της Σαμοθράκης και Μονα Λίζα αποτελούν τρία από τα πιο ηχηρά ονόματα του μουσείου ανάμεσα σε 35.000 άλλα.  Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το απόγευμα για όσους επιθυμούν προαιρετικά, μπορούν να συμμετέχουν στο Paris By Night Τour. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης και θα ανακαλύψουμε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα στο βραδινό Παρίσι. Στη συνέχεια ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικία του Σαλβατόρ Νταλί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – CITE DES ENFANTS (ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ)
 Πρωινό και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά  αναχώρηση για το μοναδικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού . Χιλιάδες εκθέματα ζώων, μέσα σε αυτό το μουσείο τα οποία θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους , αλλά σίγουρα αυτό που κόβει την ανάσα είναι οι Δεινόσαυροι.  Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πόλη των Παιδιών (Cite Des Enfants)  όπου χωρίζεται στην ενότητα 2-5 ετών και στην ενότητα 5-12 ετών. Εδώ οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες οι οποίες θα τους μαγέψουν, σε 6 διαφορετικές θεματικές ενότητες. Για παράδειγμα μπορούν να μετρήσουν το πόσο γρήγορα τρέχουν, να τσεκάρουν την ισορροπία τους, να συνεργαστούν με άλλα παιδιά για να φέρουν σε πέρας μια αποστολή, να μάθουν να γράφουν τη λέξη ‘’σπίτι’’ στα Κινέζικα, να υποδυθούν έναν σταρ της τηλεόρασης, να εμφανιστούν σε trailer ταινίας ειδικών εφέ και πολλά άλλα. (η δραστηριότητα πραγματοποιείται με τα ΜΜΜ του Παρισιού)
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – METAΦΟΡΑ ΣΤΗ DISNEYLAND & ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ DISNEYLAND
Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, τα πάρκα της Disneyland. Το Disneyland Park που εγκαινιάστηκε το 1992,  διαθέτει 4 μαγικούς ‘κόσμους’, την Χώρα της Φαντασίας, την Χώρα της Ανακάλυψης, την Χώρα της Περιπέτειας και τη Χώρα των Συνόρων, όλα γεμάτα διασκεδαστικά θεάματα! Το δεύτερο πάρκο Walt Disney Studios εγκαινιάστηκε το 2002 και προφέρει θεάματα σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες. Τα 2 αυτά πάρκα δημιουργήθηκαν σ’ ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ’ ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Για κάτι πιο ενδιαφέρον για τους μεγαλύτερους, προτείνουμε τα θεάματα μέσα στη ‘Χώρα της Ανακάλυψης’. Πάρα πολλά τα καφέ, τα εστιατόρια και τα σινεμά για να γευματίσετε και να περάσετε το βράδυ σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο της περιοχής.
5η ημέρα ​ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ DISNEYLAND
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε την προηγουμένη. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το Walt Disney Studios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & Roller Coaster, κ.ά. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο ‘Hurricane’.
6η ημέρα ​ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ DISNEYLAND - ΠΤHΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και συνέχεια στην περιπέτεια μας στα πάρκα της Disneyland. Το απόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις.
  • Μία αποσκευή 23kg ανά 2 ή 3 άτομα και μία χειραποσκευή 8 kg ανά άτομο.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Disneyland σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • Εισιτήρια και για τα 2 πάρκα της Disneyland για 3 ημέρες για όλη την οικογένεια.
  • Εισιτήρια εισόδου στο Μουσείο του Λούβρου για τους ενήλικες. Τα παιδιά είναι δωρεάν.
  • Επίσημος ξεναγός για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου.
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας.
  • Όλες τις μεταφορές και εκδρομές έτσι όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
 
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων αξίας 160 € κατά άτομο
  • Προαιρετικές εκδρομές ή δραστηριότητες.
  • Είσοδοι μουσείων, πάρκων, θεαμάτων & αρχαιολογικών χώρων
    ( εκτός αν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα για κάποιο συγκεκριμένο)
  • Δημοτικοί φόροι πληρωτέοι απευθείας στη reception του ξενοδοχείου
  • Έξτρα αποσκευές βάρους 23 kg + 80 € ανά αποσκευή
 
Προαιρετικές υπηρεσίες
Eπίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας & επίσκεψη στο Cite des enfants την 3η ημέρα
60 € ενήλικας , 35 € παιδί
(Περιλαμβάνονται : Εισιτήρια ΜΜΜ, Αρχηγός καθ’όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας, εισιτήρια για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Εισιτήρια εισόδου για το Cite des Enfants)