Παρίσι - Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Παρίσι-La Defence-Walt Disney Studios Park-Disneyland--Αψίδα του Θριάμβου-Μονμάρτη-Πύργος του Άιφελ-Λούβρο-Βαστίλλη

ΑΠΟ 345 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ - PARIS BY NIGHT
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε ένα νυχτερινό γύρο πόλης (προαιρετικά) όπου θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα κυριότερα μνημεία της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανάβαση στο ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβατόρ Νταλί, γνωρίζοντας ένα μέρος της νυχτερινής ζωής της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.
2η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, θα επισκεφθούμε το Τροκαντερό και το μοναδικό αρχιτεκτονικό κόσμημα της πόλης, το πύργο του Eiffel. Συνεχίζουμε για την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Το βράδυ ελεύθεροι στην φωταγωγημένη πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND PARK & WALT DISNEY STUDIOS PARK
Πρωινό ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας. Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το υπέροχο Βασίλειο του DISNEY, ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλλων μορφών δραστηριότητες. Αποτελείται από πολλά λούνα παρκ, παιδικές χαρές και πίστες ενώ στήνονται τεράστια κτίρια, ξεπεταγμένα από παραμύθια του Walt Disney. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου του 1955.Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στην χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς και επισκεφθείτε το υπέροχο Walt Studio Park. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - LA DEFENCE - GRANDE ARCHE - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ή ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN) - ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ
Πρωινό και σήμερα η μέρα μας είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να κινηθείτε με το υπερσύγχρονο μετρό (εισιτήρια εξ ιδίων) και να επισκεφθείτε την περιοχή La Defence, που αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική συνοικία στην Ευρώπη λόγω της έκτασης των κτιριακών της συγκροτημάτων, όπου στεγάζονται γραφεία εταιρειών. Χτισμένη στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60, η Λα Ντεφάνς αποτελείται στον μεγαλύτερο βαθμό από κτιριακές κατασκευές μεγάλου ύψους, στις οποίες βρίσκονται κυρίως γραφεία. Εδώ θα δείτε την «Grande Arche» (Μεγάλη Αψίδα) η κατασκευή της ξεκίνησε από το Γάλλο πρόεδρο Μιτεράν, ήθελε την εκδοχή του 21ου αιώνα της Αψίδα του Θριάμβου. Ο σχεδιασμός του Δανού αρχιτέκτονα Otto von Spreckelsen μοιάζει περισσότερο με ένα σχήμα κυβικού κτιρίου παρά για αψίδα του θριάμβου. Είναι ένα λευκό κτίριο ύψους 106 μέτρων με το μεσαίο τμήμα να είναι στον αέρα. Μπορείτε να πάρετε ένα ασανσέρ για την κορυφή απ 'όπου έχετε θέα το κέντρο της πόλης που βρίσκεται είναι μόλις 4 χιλιόμετρα μακριά. Στη συνέχεια μπορείτε να μεταφερθείτε στο Aquarium de Paris που φιλοξενεί 43 ενυδρεία με περισσότερα από 10.000 ψάρια, συμπεριλαμβανομένων 25 καρχαριών, με την πισίνα αφής, τα δύο σινεμά, τα ποικίλα θεάματα και τις εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα.


Ή

Πρωινό ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας. Σήμερα σας προτείνουμε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης , την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον  λαό του Παρισιού στις 14  Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητα μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην επιβλητική εκκλησία την Παναγία των Παρισίων, τον Καθεδρικού ναού της πόλης. Σε αυτό το αριστούργημα όπου συνυπάρχουν στοιχεία πρώιμο ως και φλογερού γοτθικού ρυθμού θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ιστορία   της πόλης από τον Μεσαίωνα ως τις μέρες μας, έτσι όπως έχει αποτυπωθεί στο μνημείο  για το οποίο ο Βίκτωρ Ουγκώ αφιέρωσε το έργο του για τη διάσωσή του.
 
5η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης . Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται: 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη Ryanair με χειραποσκεύη 10 κιλών ανά άτομο 55x40x20cm  
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
  • Μεταφορά από /προς αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση. πόλης (private) 
  • Aσφάλεια
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικό ναύλο της Ryanair. Σε περίπτωση  διαφοροποίησης του , θα υπάρχει διαφοροποίηση και στην τελική τιμή
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετική εκδρομή
  • Φιλοδωρήματα
  • Φόροι αερ & επίναυλοι καυσίμων 85€
Σημειώσεις:
  • Min. συμμετοχή 2 ατομα