Παρίσι Family με διαμονή στη Disneyland

Αεροπορικώς, 5,6 ημέρες

Λούβρο---Παρίσι-Disneyland-

ΑΠΟ 895 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Παρίσι . Άφιξη και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, τα πάρκα της Disneyland. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της περιοχής και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα μοναδικά πάρκα της DISNEYLAND. (Στην αναχώρηση 28/12 λόγω της ώρας άφιξης έχουμε μόνο τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.)
2η ημέρα DISNEYLAND
Ελεύθερη ημέρα στα μοναδικά πάρκα της Disneyland. Το Disneyland Park που εγκαινιάστηκε το 1992,  διαθέτει 4 μαγικούς ‘κόσμους’, την Χώρα της Φαντασίας, την Χώρα της Ανακάλυψης, την Χώρα της Περιπέτειας και τη Χώρα των Συνόρων, όλα γεμάτα διασκεδαστικά θεάματα! Το δεύτερο πάρκο Walt Disney Studios εγκαινιάστηκε το 2002 και προφέρει θεάματα σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες. Τα 2 αυτά πάρκα δημιουργήθηκαν σ’ ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ’ ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Για κάτι πιο ενδιαφέρον για τους μεγαλύτερους, προτείνουμε τα θεάματα μέσα στη ‘Χώρα της Ανακάλυψης’. Πάρα πολλά τα καφέ, τα εστιατόρια και τα σινεμά για να γευματίσετε και να περάσετε το βράδυ σας.  
3η ημέρα DISNEYLAND – ΠΑΡΙΣΙ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε την προηγουμένη. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το Walt Disney Studios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & Roller Coaster, κ.ά. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο ‘Hurricane’. To απόγευμα μεταφορά στο Παρίσι και διανυκτέρευση
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ (Ξενάγηση πόλης) - ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ - KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ - PARIS BY NIGHT TOUR

Πρωινό και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης, το Πάνθεον. Θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου και θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’, κατευθυνόμενοι στον Πύργο του Άιφελ. Θα δούμε ακόμα την Αψίδα του θριάμβου, το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού. Θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε. Για το απόγευμα προαιρετική συμμετοχή στο Paris By Night Τour για να θαυμάσουμε φωταγωγημένο το Παρίσι. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα και θα ανακαλύψουμε τη βραδινή ατμόσφαιρα της εορταστικής πόλης. Ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης για να δούμε ένα τμήμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ – AQUARIUMDEPARIS (ENYΔΡΕΙΟ)
Πρωινό και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά θα αναχωρήσουμε για το σύμβολο της πόλης του Παρισιού , τον μοναδικό Πύργο Άιφελ  . Χρόνος ελεύθερος για να ανεβούμε στον πύργο και για βόλτα στο Πεδίο του Άρεως (Champs De Mars). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναδικό Aquarium του Παρισιού. Ανακαλύψτε με τα παιδιά σας τον θαυμαστό κόσμο του βυθού. Στην καρδιά του Παρισιού, στους κήπους του Trocadero, ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ, το Aquarium de Paris φιλοξενεί 43 ενυδρεία με περισσότερα από 10.000 ψάρια, συμπεριλαμβανομένων 25 καρχαριών. Στα συν η πισίνα αφής, τα δύο σινεμά, τα ποικίλα θεάματα και οι εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.   (η δραστηριότητα πραγματοποιείται με τα ΜΜΜ του Παρισιού)
6η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά  αναχώρηση για το μοναδικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού . Χιλιάδες εκθέματα ζώων, μέσα σε αυτό το μουσείο τα οποία θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους , αλλά σίγουρα αυτό που κόβει την ανάσα είναι οι Δεινόσαυροι.  Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Παρισιού για την πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωση : Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα του προγράμματος

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 8 kg ο καθένας,
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας.
  • Όλες τις μεταφορές και εκδρομές έτσι όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Έντυπο υλικό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Εισιτήρια στα πάρκα της Disneyland για 3 ημέρες στις αναχωρήσεις 20,24/12 και για 2 ημέρες στην αναχώρηση 28/12
 
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 160 €
  • Προαιρετικές εκδρομές ή δραστηριότητες, που δεν αναφέρονται στο καθημερινό πρόγραμμα
  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Δημοτικοί φόροι πληρωτέοι απευθείας στη reception του ξενοδοχείου