Παρίσι All Time Classic

Αεροπορικώς, 5,6 ημέρες

Παρίσι-Λούβρο-Κρουαζιέρα Σηκουάνα-Βαστίλλη-Disneyland-Νορμανδία--Τρουβίλ -Ονφλερ

ΑΠΟ 390 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ - KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ - PARIS BY NIGHT TOUR.
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση. Άφιξη και θα γνωρίσουμε την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης, το Πάνθεον. Θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου και θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’, κατευθυνόμενοι στον Πύργο του Άιφελ. Θα δούμε ακόμα την Αψίδα του θριάμβου, το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού. Θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το απόγευμα προαιρετική συμμετοχή στο Paris By Night Τour για να θαυμάσουμε φωταγωγημένο το Παρίσι. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα και θα ανακαλύψουμε τη βραδινή ατμόσφαιρα της εορταστικής πόλης. Ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης για να δούμε ένα τμήμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ -ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΣΟΥΛΠΙΚΙΟΣ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ
Πρωινό και θα γνωρίσουμε την πλατεία της Βαστίλης, σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης. Θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί και θα καταλήξουμε στη συνοικία των Λατίνων. Ακολουθεί επίσκεψη στο ναό του Αγίου Σουλπικίου και στα ανάκτορα των Βερσαλλιών, όπου θα θαυμάσουμε την αίθουσα των κατόπτρων, τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Λουδοβίκου του 14ου και τους καταπληκτικούς κήπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα προτείνουμε βόλτα στη φωταγωγημένη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων ή προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα διεθνούς φήμης καμπαρέ Λίντο ή Μουλέν Ρουζ.
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ DISNEYLAND
Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για τη Disneyland. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς. Επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.
4η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (ΝΤΟΒΙΛ - ΤΡΟΥΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός η παραμυθένια πόλη της Ντοβίλ και στη συνέχεια η Τρουβίλ, δύο από τα πιο γνωστά παραθεριστικά θέρετρα στη Μάγχη. Συνεχίζοντας, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικο χωριό των Βίκινγκς, την Ονφλέρ. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι.
5η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην κοιλάδα του Λίγηρα. Μετά από μια σύντομη διαδρομή θα επισκεφθούμε το κάστρο Amboise στην ομώνυμη μεσαιωνική πόλη καθώς επίσης και τον τάφο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για το Κάστρο Chambord, ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος για την εποχή του κάστρο, αποτελούμενο από μεγάλους στρογγυλούς πύργους και με αρχιτεκτονικά σχέδια που φέρουν την υπογραφή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Χρόνος ελεύθερος στα καταστήματα με τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
6η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και απολαύστε την ελεύθερη ημέρα σας στο Παρίσι. Επισκεφθείτε το μουσείο Πικάσο, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, Φόρουμ ντες Αλ, τον Άγιο Ευστάθιο και τη Βασιλική πλατεία. Προτείνουμε να γευματίσετε στο εστιατόριο Κονγκ ή στο παραδοσιακό εστιατόριο λε Μπουκρές. Συνιστούμε επίσης να κινηθείτε στην περιοχή της Όπερας, με τα πολυκαταστήματα Γκαλερί λα Φαγέτ και Πρεντάμπ. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Πρωινό ή ημιδιατροφή καθημερινά, σύμφωνα με το έντυπο
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν
  • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Μια αποσκευή και μια χειραποσκευή, ανάλογα με την αεροπορική εταιρία
Δεν περιλαμβάνονται:
 
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
  • Δημοτικοί - τοπικοί φόροι ξενοδοχείων
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Check points (όπου απαιτείται)

Σημείωση:

Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν εκτελείται η 5ή ημέρα


Οι ξεναγήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

  • Προαιρετική Paris by night tour: 35€ ενήλικας / 35€ παιδί (ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα)
  • Προαιρετική διασκέδαση σε Lido / Moulin Rouge: 100€ ενήλικας (ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα)
  • Προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία: 50€ ενήλικας / 30€ παιδί (ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα)
  • Προαιρετική εκδρομή στα κάστρα Λίγηρα: 45€ ενήλικας / 30€ παιδί (ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα)