Παρίσι - All Time Classic

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Παρίσι--Αψίδα του Θριάμβου-Λούβρο-Νορμανδία-Disneyland

ΑΠΟ 449 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση της AEGEAN προς το διεθνές αεροδρόμιο Ντε Γκόλ. Με τη άφιξη θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα αναχωρήσουμε για τα ξενοδοχεία μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο, στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης, το Πάνθεον. Θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου και θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’, κατευθυνόμενοι στον Πύργο του Άιφελ. Θα δούμε ακόμα την Αψίδα του θριάμβου, το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού. Θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε μοναδικά εκθέματα από διαφορετικές περιόδους και πολιτισμούς. Αφροδίτη της Μήλου, Νίκη της Σαμοθράκης και Μόνα Λίζα μπορεί να αποτελούν τρία από τα πιο ηχηρά ονόματα του μουσείου, αλλά ακόμα 35.000 εκθέματα έχουν την τιμητική τους μέσα στον υπέροχο αυτό χώρο, μεταξύ των οποίων μοναδικοί πίνακες από την Αναγέννηση, το νεοκλασσικισμό και την περίοδο του ρομαντισμού. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ, που στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της Πόλης του Φωτός και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, όπως τη Μαρία Κάλλας. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευτείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ για όσους το επιθυμούν θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε φωταγωγημένο το Παρίσι σε ένα μοναδικό προαιρετικό Paris by night tour. Θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα και θα ανακαλύψουμε τη βραδινή ατμόσφαιρα της πόλης. Ανάβαση στο λόφο της Μονμάρτης για να δούμε ένα τμήμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Στην συνέχεια για όσους το επιθυμούν θα μεταβούμε στην εκκλησία του Αγίου Στεφάνου για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (HONFLEUR, DEAUVILLE, TROUVILLE) (240+240χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την υπέροχη Νορμανδία για όσους το επιθυμούν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκευτείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα. Τέλος σας συνιστούμεμια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνείς ταινίες. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ, αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών, θα πάρουμε την Cote Fleurie, μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικο χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα DISNEYLAND - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε, για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disneyland. Εκεί θα ζήσουμε στιγμές χαράς στα θεάματα και στα διάφορα παιχνίδια του πάρκου. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκευτείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκευτείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium, με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημόπλοιων στο STAR TOUR. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση επιστροφής με την AEGEAN.
Περιλαμβάνονται
- Αεροπορικά εισιτήρια με βάση τις αναγραφόμενες πτήσεις.
- Αποσκευή 23kg & χειραποσκευή 8kg ανά άτομο
- Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό.
- Εκδρομές - περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
- Έμπειρο αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων - 160€
- Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και γενικά όπου απαιτείται είσοδος.
- Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων.
- Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.