Παρίσι – Disney – Μπρυζ 4 μέρες 19-22/4 (Ζ)

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Παρίσι-Λούβρο-Συνοικία Μαρέ -Μπρύζ-Disney

ΑΠΟ 559 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Παρίσι – Ξενάγηση πόλης.
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και απευθείας πτήση για το Παρίσι. Άφιξη και άμεση αναχώρηση, για να ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας, στην πόλη του φωτός. Θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα, θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και τον ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α ́ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο. Στην πλατεία Ομόνοιας θα δούμε το γαλλικό κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε από τον ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την πλατεία Βαντόμ. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε, προαιρετική περιήγηση στο φωταγωγημένο Παρίσι. Θα επισκεφθούμε το ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η Βασιλική Sacre Coeur (Ιερής Καρδιάς) με την καταπληκτική θέα, η πλατεία των υπ’ αίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Χρόνος στη διάθεσή σας για βόλτα στα γραφικά παριζιάνικα μαγαζάκια της πλατείας. Στη συνέχεια θα γνωρίσετε το Παρίσι από μια διαφορετική όψη, την μοναδική οπτική γωνία που μας προσφέρει μια κρουαζιέρα με τα  ‘’bateaux mouches ‘’ στα φωτισμένα ιστορικά κτίρια του Παρισιού (κρουαζιέρα στο Σηκουάνα).
 
2η ημέρα Παρίσι – Λούβρο – Συνοικία Μαρέ.
Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης για να επισκεφτούμε  το πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου, το  ανάκτορο του Λούβρου που θα εντυπωσιαστείτε από την είσοδό του, την ογκώδη πυραμίδα από γυαλί που κατασκευάστηκε το 1989 με σκοπό του διάσημου αρχιτέκτονα Pei να εισχωρεί το φως του ήλιου μέχρι το υπόγειο.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ξενάγησή μας, με επίσημο τοπικό ξεναγό και με ακουστικά για καλύτερη παρακολούθηση,  θα θαυμάσουν, παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης στο τμήμα αρχαιοτήτων ελληνικών και ρωμαϊκών όπου εκτίθενται  πάνω από 300 ελληνικά αρχαία έργα τέχνης.  Εκεί σε προνομιακή θέση στην κορυφή μιας σκάλας θα θαυμάσουμε την Νίκη της Σαμοθράκης, στη συνέχεια την Αφροδίτη της Μήλου, τον «Ηρακλή και ο ταύρος της Κρήτης» (από το ναό του Δία στην Ολυμπία), τις Εργαστίνες και την Κενταυρομαχία (τμήματα του Παρθενώνα). Τα δύο περίφημα γλυπτά του Μιχαήλ Αγγελου «Ο Θνήσκων» και «Ο Επαναστατημένος» Σκλάβος. Επίσης θα δούμε από κοντά την αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, το πρώτο έργο τέχνης μου μπήκε στα ανάκτορα τον 16ο αιώνα και σήμερα ο ακριβότερος πίνακας του κόσμου, καθώς και τον πίνακα «Η Σχεδία της Μέδουσας» του Ζαν Λουι Τεοντόρ και τον υπέροχο πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας» του Νταβίντ και πολλούς ακόμη πολύτιμους πίνακες Ιταλικής, Γαλλικής και Φλαμανδικής σχολής κα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πιο “Παριζιανικη'' περιπατητική βόλτα από την πλατεία της Βαστίλης δια μέσω του Marais ,στην γειτονιά του Pombidou και του κεντρικού Δημαρχείου του Παρισιού . Η συνοικία Marais είναι γνωστή και ως SoMa (Νότιο Marais). Είναι γεμάτη μοντέρνες μπουτίκ, γκαλερί και μπαρ. Η περιοχή, που άλλοτε αποτελούσε την εβραϊκή συνοικία, εξακολουθεί να είναι γεμάτη με εστιατόρια Κοσέρ. Ελεύθερος χρόνος.
 
3η ημέρα Παρίσι – Ολοήμερη εκδρομή στη Μπρυζ.
Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προαιρετικά για τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας του Βελγίου το Μπρυζ. Άφιξη και θα επισκεφτούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης όπως την πλατεία  Burg με το Δημαρχείο, τον ναό της Παναγίας  της οποίας το τούβλινο κωδωνοστάσιο φθάνει σε ύψος τα 122,3 μ., γεγονός που το κάνει ένα από τα ψηλότερα κτίσματα από τούβλα στον κόσμο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Βασιλική του Ιερού Αίματος (Heilig-Bloedbasiliek). Το λείψανο του Ιερού Αίματος που ήλθε στην πόλη μετά τη Δεύτερη Σταυροφορία από τον Τιερί της Αλσατίας (Thierry d' Alsace) περιφέρεται κάθε χρόνο στους δρόμους της πόλης. Περισσότεροι από 1.600 κατοίκους λαμβάνουν μέρος σε αυτή την περιφορά, που έχει μήκος διαδρομής ένα περίπου μίλι, πολλοί από αυτούς ντυμένοι ως ιππότες ή σταυροφόροι της εποχής. Συνεχίζουμε για την πλατεία αγοράς τη Mark που είναι και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Παρίσι.
 
4η ημέρα Παρίσι – Επίσκεψη στη Disney – Πτήση επιστροφής.
Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για τη μαγική Disneyland. Εδώ θα ζήσετε σαν παιδιά στη χώρα του παραμυθιού μαζί με τους ήρωες του Walt Disney. Δοκιμάστε μία “πτήση στο διάστημα” με το γνωστό Star Tour, δείτε τον Πήτερ Πάν, τον Πινόκιο, την Χιονάτη, τον Mικυ Μαους και τον Ντοναλντ με τις παρέες τους,  τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, τον Μικρόκοσμο, την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, με τα ποταμόπλοια, περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς, το νησί των πειρατών, το Βουνό των Κεραυνών, ανεβείτε στα περίφημα Carousel και απολαύστε τις βόλτες σας στην Main Street με τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα μη χάσετε το μοναδικό  σόου βεγγαλικών Dreams: Η μαγεία της ημέρας ολοκληρώνεται με ένα σόου που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό παλάτι της Ωραίας Κοιμωμένης, το οποίο κυριολεκτικά θα σας θαμπώσει. Το εκθαμβωτικό θέαμα αφήνει τους μεγάλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ τα πιτσιρίκια δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, χοροπηδούν, χτυπούν παλαμάκια και γελούν συγκλονισμένα! Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
 
Στη τιμή περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Enter Air. 1 αποσκευή 20 κιλών και 1 χειραποσκευή 5 κιλών.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός / αρχηγός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 165€ κατά άτομο.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων: Σε 3*: 6€ και σε 4*: 9€ κατά άτομο.
  • Προαιρετική εκδρομή στη Disney: Ενήλικας: 125€ & το παιδί: 115€.
  • Προαιρετική επίσκεψη στο Λούβρο: Ενήλικας: 50€ & το παιδί: 35€ (Περιλαμβάνονται μεταφορικά - ξενάγηση και ακουστικά).
  • Προαιρετική εκδρομή στη Μπρυζ: Ενήλικας: 75€ & το παιδί: 45€.
  • Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα & By Night: Ενήλικας: 50€ & το παιδί: 30€.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€.
Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.