Πάργα

Οδικώς, 3 ημέρες

Πάργα-Σύβοτα-Παξοί

ΑΠΟ 140 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ
 Αναχώρηση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά, ελεύθερος χρόνος για φαγητό εξιδιων και μπάνιο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και το απόγευμα θα κάνουμε μια βόλτα στην όμορφη Πάργα. Διανκυτέρευση.
2η ημέρα ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ
Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη Θάλασσα. Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα όπου ξεκινάει η προαιρετική κρουαζιέρα για τους Παξούς, Ο καπετάνιος βάζει πλώρη για τη Λάκκα, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι των Παξών, και για τις σπηλιές στα δυτικά του νησιού. Αφού βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά στις παραλίες Βουτούμι και Βρίκα στους Αντίπαξους, ρίχνουμε  άγκυρα στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο, ένα γραφικό οικισμό με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και δαιδαλώδη δρομάκια. Επιστροφή στα Σύβοτα, όπου θα παραμείνουμε για να απολαύσουμε τον καφέ μας και να κάνουμε τις βόλτες μας στα γραφικά σοκάκια. Το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και επιστροφή στο ξενοδοχειό μας. Ελεύθερος χρόνος Διανυκιτέρευση
3η ημέρα ΠΑΡΓΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό, αναχώρηση. Ταξιδεύουμε στις πηγές του Αχέροντα, εδώ θα έχουμε χρόνο να μάθουμε την ιστορία του ποταμού και να δροσιστούμε πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκης. Με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε αργά το απόγευμα στην πόλη μας. 
Περιλαμβάνει:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας, διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται, με πρωινό.
  • Περιηγήσεις και εκδρομές.
  • Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Ο νέος φόρος διαμονής που αποδίδεται απευθείας στο ξενοδοχείο, 0,50 € ανά δωμάτιο τη βραδιά (0,25€ ανά άτομο τη βραδιά)