Πανόραμα Βαυαρίας - Τιρολέζικες Άλπεις & Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Οδικό Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ-Μόναχο-Ίνσμπρουκ-Ομπεραμεργκάου-Νυρεμβέργη-Ρότενμπουργκ-Στουτγκάρδη

ΑΠΟ 239 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα των Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις και Βελιγράδι. Περνώντας τα σύνορα της Κροατίας, φτάνουμε το βράδυ στο πανέμορφο Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα - γνωριμία με την πόλη
2η ημέρα ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΧΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στο παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ, μοναδικό «κάστρο αλατιού» και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής.Μπορείτε να περπατήσετε στα ατμοσφαιρικά σοκάκια και τους πεζόδρομους της παλιάς πόλης με τους μοναδικούς τρούλους. Θα επισκεφθούμε ακόμη τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ δίπλα στον ποταμό Salzach, το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Άφιξη στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΜΟΝΑΧΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας επισκέπτοντας την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζίν Στράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Ομπεραμεργκάου, ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.
4η ημέρα ΜΟΝΑΧΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς και το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμα της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, την παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουάλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, την εκκλησία Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμενάντ Πλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche) ο οποίος το 1828 παρεχωρήθη από το βασιλιά Λουδοβίκο Α’ στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατινέρ Στράσσε καιη Όντεονσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρεσιντέντς Στράσσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (Ρεσιντέντς) και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαρίενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Αναχώρηση για την Νυρεμβέργη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΕΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην όμορφη Νυρεμβέργη, την πατρίδα του ζωγράφου της Αναγέννησης, Άλμπρεχτ Ντύρερ. Θα δούμε το εντυπωσιακό ιστορικό κέντρο με τα μεσαιωνικά κτίρια και τα οχυρωματικά έργα που την περιβάλλουν, θα γνωρίσουμε το κτίριο που στέγασε το Συμμαχικό Δικαστήριο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, την κεντρική πλατεία, το Δημαρχείο και τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το γραφικό Ρότενμπουργκ Ob Der Tauber, μία από τις παλαιότερες και πιο γραφικές πόλεις στον Ρομαντικό Δρόμο της Νότιας Γερμανίας και προσφιλή τουριστικό προορισμό. Τέλος αναχώρηση για τη Στουτγκάρδη και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας.
  • Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις από Στρασβούργο
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*
  • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • 6kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 85€
  • Δημοτικοί φόροι 3* ξενοδοχείων 1,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα και 4* ξενοδοχείων 2,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα.
  • Check points 10€
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη.