ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 19 ημέρες

Βαρκελώνη-Βαλένθια-Γρανάδα-Κόρδοβα-Σεβίλλη-Λισαβόνα-Ναζαρέ-Πόρτο-Σαλαμανκα--Σαραγόσα-Πορτογαλία-Μπιλμπάο-Μαδρίτη-Ισπανία-Ρώμη

ΑΠΟ 1545 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω
2η ημέρα ΑΝΚΟΝΑ-ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ
Πρωινό στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι της Τσιβιταβέκια. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βαρκελώνης. Διανυκτέρευση εν πλω.
3η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και γεύμα στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι της Βαρκελώνης αργά το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή μας πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε μεγάλες λεωφόρους και θα περάσουμε από την Πλατεία Ισπανίας με το «Μαγικό Σιντριβάνι», θα ανηφορήσουμε στον λόφο Μονζουίκ, όπου βρίσκεται το Ισπανικό Χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής. Εδώ βρίσκονται και οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν το 1992. Στη συνέχεια, θα κατηφορίσουμε στο λιμάνι της πόλης, όπου δεσπόζει το μνημείο του Χριστόφορου Κολόμβου, θα διασχίσουμε τη διάσημη πεζοδρομημένη λεωφόρο Ράμπλα και θα καταλήξουμε στην Πλατεία της Καταλονίας, για να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, όπου δεσπόζει ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Ευλαλίας, και θα καταλήξουμε στην παραλία Μπαρτσελονέτα και στο Ολυμπιακό Χωριό. Τέλος, θα επισκεφτούμε την αντισυμβατική εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (της Ιεράς Οικογένειας), έργο του μοντερνιστή Καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαουντί. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, ή το Μουσείο Πικάσο, ή το Μουσείο του Χουάν Μιρό και περπατήστε στην Πασέο Ντε Γκράθιας, τον ωραιότερο δρόμο της Βαρκελώνης και φωτογραφίστε τα απίστευτα κτίρια του Αντόνιο Γκαουντί, την Πεδρέρα και Κάσα Μπατλό. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΔΡΙΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ισπανίας τη Μαδρίτη, που είναι χτισμένη στο κέντρο της Ιβηρικής Χερσονήσου. Καθ’ οδών, θα επισκεφθούμε τη Σαραγόσα, την πολυπληθέστερη πόλη της αυτόνομης περιφέρειας της Αραγονίας, με τα χαρακτηριστικά κτίρια της τέχνης «μουδεχάρ» αρχιτεκτονική διακόσμηση επηρεασμένη από τη μουσουλμανική παράδοση με στοιχεία από τη χριστιανική κουλτούρα και το γοτθικό στιλ. Θα δούμε την επιβλητική εκκλησία την Βασιλική της Πιλάρ και τον Καθεδρικός Ναός Λα Σέο, που έχουν ανακηρυχτεί από την Unesco Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Άφιξη νωρίς το απόγευμα στη Μαδρίτη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η ημέρα ΜΑΔΡΙΤΗ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή πανοραμική ξενάγηση θα δούμε τα αναρίθμητα αξιοθέατα που “στολίζουν” την Μαδρίτη. Θα δούμε την μεσαιωνική πλατεία “Πλάθα Μαγιόρ”, την Πουέρτα δελ Σολ (την πόρτα του ήλιου) που είναι το γεωγραφικό κέντρο της Ισπανίας, την Πλάθα δε Οριέντε που την διακοσμούν τα αγάλματα των Ισπανών βασιλέων, το Βασιλικό Παλάτι με τα 2.500 δωμάτια, και τον Καθεδρικό Ναό της Αλμουδένα. Θα διασχίσουμε μεγάλες Λεωφόρους όπως την Λεωφόρου Πράδο, όπου βρίσκονται μεγάλα μουσεία, όπως η Πινακοθήκη του Πράδο και Μοντέρνας Τέχνης Ρέϊνα Σοφία, θα δούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσα και το νεοκλασικό κτίριο που στεγάζει την Βουλή. Θα περάσουμε από τις πλατείες του Ποσειδώνα και της Θεάς Κυβέλης με το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του Ταχυδρομείου, την Πύλη του Αλκαλά και το μεγάλο Πάρκο Ρετίρο. Τέλος θα διασχίσουμε την μεγάλη λεωφόρο Καστελιάνα με τα μοντέρνα κτίρια, το γήπεδο του Μπερναμπέου και την Πλατεία του Χριστόφορου Κολόμβου. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
7η ημέρα ΜΑΔΡΙΤΗ-ΤΟΛΕΔΟ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Τολέδο, την «πόλη των τριών πολιτισμών» (Χριστιανών, Εβραίων και Αράβων), χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάγου, που διατηρεί αναλλοίωτη τη μεσαιωνική φυσιογνωμία της και έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Unesco σαν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, που κυριαρχεί στον κέντρο της πόλης και αντικατοπτρίζει την ιστορική σημασία του, το σπίτι-μουσείο του Ελ Γκρέκο (Δομήνικου Θεοτοκόπουλου) και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου βρίσκεται το αριστούργημά του Ελ Γκρέκο, «Η ταφή του κόμη Οργκάθ» (1586-1588). Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος . Δείπνο και διανυκτέρευση.
8η ημέρα ΜΑΔΡΙΤΗ-ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ-ΠΟΡΤΟ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. αναχώρηση για την Σαλαμάνκα, γνωστή για το πιο παλαιό πανεπιστήμιο της Ισπανίας και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Στην πανοραμική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε την Πλάθα Μαγιόρ με το επιβλητικό κτίριο του Δημαρχείου, τον Νέο Καθεδρικό Ναό, τον Παλιό Καθεδρικό Ναό, την μονή του Αγίου Στεφάνου και την Κάσα ντε λας Κόντσας. Αναχώρηση γι α Πόρτο την Πόλη-κόσμημα της Πορτογαλίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ντούρο, δεύτερη πιο σημαντική πόλη της Πορτογαλίας με τα ξακουστά κρασιά.. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
9η ημέρα ΠΟΡΤΟ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή ξενάγηση θα επισκεφθούμε την περιοχή Ριμπέϊρα, που εκτίνεται κατά μήκος του ποταμού, με πολλά παραδοσιακά καταστήματα και με μία ανοιχτή αγορά. Στην άνω πόλη θα δούμε τον Καθεδρικού Ναού και το υπέροχο κτίριο που στεγάζεται ο σιδηροδρομικός σταθμός. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ναό του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, που σήμερα στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο. Τέλος θα επισκεφθούμε κάποιο παλιό οινοποιείο της πόλης, όπου για πολλά χρόνια ωριμάζει το περίφημο κρασί “ΠΟΡΤΟ” και θα έχουμε τη χαρά να γευθούμε σε ειδικά κατασκευασμένο ποτήρι “calice” την υπέροχη γεύση του και το πλούσιο άρωμα του. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
10η ημέρα ΠΟΡΤΟ-ΝΑΖΑΡΕ-ΦΑΤΙΜΑ-ΟΜΠΙΤΟΥΣ-ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Λισσαβώνα. Καθ οδών θα επισκεφθούμε το
Γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, την θρησκευτική πρωτεύουσα της Πορτογαλίας τη Φάτιμα και τέλος το
πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό των καλλιτεχνών, το Όμπιτους όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά σοκάκια της πόλης, ανάμεσα σε λευκά σπίτια στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Λισσαβώνα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.
11η ημέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μας ξενάγηση είναι αφιερωμένη στην ιστορική πόλη, που διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμενη επίσκεψη είναι το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515, στις όχθες του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να περπατήστε ως την Placa Rossio, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της Λισσαβώνας, και αφεθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις και παρασυρθείτε στους έντονους ρυθμούς της πόλης. To βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues. Διανυκτέρευση.
12η ημέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ-ΦΑΡΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Φάρο που είναι η νοτιότερη πόλη της Πορτογαλίας και πρωτεύουσα της επαρχίας του Αλγκάρβε. Στην πανοραμική μας περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε τις παλιές συνοικίες, την Βία Αδέντρο, την Μουράρια και το Μπάριο Ριμπέιρα. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Σεβίλλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση
13η ημέρα ΣΕΒΙΛΛΗ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης, πατρίδα της Κάρμεν και του Φλαμένκο. Καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της Νότιας Ισπανίας. Πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαλδακιβίρ, το μεγαλύτερο εσωτερικό λιμάνι της χώρας. Κατά την ελληνική μυθολογία η πόλη ιδρύθηκε από τον Ηρακλή. Κατακτήθηκε και αυτή από τους Ρωμαίους, Βησιγότθους και Μαυριτανούς. Έντονο το αραβικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική των κτιρίων με κορυφαίο μνημείο το Παλάτι Αλκαζάρ που από το 1987 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ. Στη Σεβίλλη βρίσκεται και ο μεγαλύτερος καθεδρικός ναός της Ισπανίας με το επιβλητικό καμπαναριό, την Χιράλντα (La Giralda) . Στην πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε μεγάλες λεωφόρους , θα δούμε το Χρυσό Πύργο, την Αρένα, την Πλατεία Ισπανίας, την Πλατεία Αμερικής και πολλά αποικιακού ρυθμού κτίρια που κατασκευαστήκαν για την έκθεση του 1929 μεταξύ της Ισπανίας και των χωρών της Λατινικής Αμερικής. Τέλος στην περιπατητική περιήγηση θα περιπλανηθούμε στην γραφική εβραϊκή συνοικία της Σάντα Κρουζ. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
14η ημέρα ΣΕΒΙΛΛΗ-ΚΟΡΔΟΒΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη Κόρδοβα, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ. Το ιστορικό της κέντρο ανακηρύχθηκε το 1984 Μνημείο παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ. Η Κόρδοβα ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους, στη συνέχεια κατακτήθηκε από τους Βησιγότθους και τους Μαυριτανούς. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ακμή από τον 8ο αιώνα, που ήταν η πρωτεύουσα των Μαυριτανών στην Ισπανία και στη συνέχεια Χαλιφάτο των Ουμαγιαδών. Την εποχή αυτή η Κόρδοβα ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη, στο τότε γνωστό κόσμο , μετά την Κωνσταντινούπολη, και την αποκαλούσαν το «Κόσμημα της Δύσης». Τον 13ο αιώνα η Κόρδοβα περνά στα χέρια των Χριστιανών βασιλέων της Ισπανίας και αρχίζει να χάνει το παλιό της μεγαλείο. Πολλά και σημαντικά είναι τα μνημεία της Πόλης που θα δούμε στην περιπατητική περιήγηση μας. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας , με τα παραδοσιακά σπίτια και τα υπέροχα «Πάτιος» ( εσωτερικές αυλές). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μεγάλο Τζαμί Μεσκίτα που στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός. Είναι το μεγαλύτερο Ισλαμικό Τέμενος της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα στο κόσμο, που αποτελείται από 19 νάρθηκες και ένα «δάσος» (856) κολώνες με διπλές Καμάρες. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Γρανάδα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
15η ημέρα ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και πανοραμική περιήγηση. Η πόλη της Γρανάδα είναι μία από τις ωραιότερες και ιστορικότητες πόλεις της Ισπανίας, κτισμένη πάνω σε τρείς λόφους, στους πρόποδες της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα. Το όνομα της οφείλεται στις πολλές ροδιές που καλλιεργούνται στην περιοχή και η ισπανική ονομασία τους είναι «γκρανάδα». Η πόλη διατηρεί το παλιό αραβικό χαρακτήρα της καθώς έχει πολλά και με μεγάλη καλλιτεχνική αξία κτίρια, μεταξύ των οποίων είναι ο καθεδρικός Ναός και ξεχωριστή θέση έχει η Αλάμπρα (το κόκκινο φρούριο) με το Παλάτι της και την μαυριτανική ακρόπολη που κάνει την πόλη ένα πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της Ισπανίας. Το 1984 η Αλάμπρα αναγνωρίστηκε ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ. Αναχώρηση για τη Βαλένθια, πρωτεύουσα της ομώνυμης Αυτόνομης Κοινότητας και γενέτειρα του διάσημου αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα. Με την άφιξη θα κάνουμε την πανοραμική μας περιήγηση όπου θα δούμε το σύμπλεγμα των 3 κτιρίων «την Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης» στο πάρκο του ποταμού Τούρια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να δούμε το κτίριο που στεγάζει το Ταχυδρομείο με τα φτερωτά αγάλματα, το κτίριο του Δημαρχείο, το Ιστορικό Μουσείο και τον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Αβοήθητων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16η ημέρα ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας την Βαρκελώνη. Μεταφορά στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι του Λιβόρνο. Διανυκτέρευση εν πλω.
17η ημέρα ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ-ΡΩΜΗ
Πρωινό και γεύμα στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Ρώμη. ‘Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
18η ημέρα ΡΩΜΗ-ΑΝΚΟΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.
19η ημέρα ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο πλοίο Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Αποβίβαση και μεταφορά στον τελικό προορισμό σας. ‘Άφιξη αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη/Αθήνα.

Επιβάρυνση 30€ στην αναχώρηση 18 Αυγούστου
Επιβάρυνση σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα (ΑΒ2) 130€ & σε δίκλινη εξωτερική (Α2) 160€ συνολικά και για τα 4 δρομολόγια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • ​Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα/Ηγουμενίτσα – Ανκόνα – Ηγουμενίτσα/Πάτρα και Τσιβιταβέκια – Βαρκελώνη – Τσιβιταβέκια σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντους (ΑΒ4).

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*.

  • Πρωινό καθημερινά .

  • Οκτώ (8) γεύματα/δείπνα στο σύνολο.

  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

  • Φ.Π.Α

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

     

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.

  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά.( Βαρκελώνη 1€, Πόρτο2€, Λισσαβώνα 2€, Ρώμη 6€ , )

  • Check point 35 €.