ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Εύβοια

ΑΠΟ 99 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΈΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΈΡΙΝΗ - ΛΑΡΙΣΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Τέμπη, Βόλο, Αλαμάνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στη Χαλκίδα αργά το μεσημέρι .. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στη πόλη όπου θα γνωρίσουμε από κοντά το ασύνηθες και μοναδικό φαινόμενο των ρευμάτων στη γέφυρα.
2η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΈΡΈΤΡΙΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Πρωινό και περιήγηση στην σύγχρονη πόλη που συνθέτουν ο παραλιακός πεζόδρομος, το κάστρο, οι μεγαλοπρεπείς ναοί, οι πλατείες και τα νεοκλασικά αρχοντικά και είναι γνωστή για το ιδιόμορφο παλιρροϊκό φαινόμενο στον πορθμό του Ευρίπου στη συνέχεια αναχώρηση για την Ερέτρια όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα καταπληκτικό τοπίο στη μέση του Ευβοϊκού κόλπου. Περιοχή με ένδοξο παρελθόν, συνδυάζει το ορεινό στοιχείο με τη θάλασσα. Κοντά στο λιμάνι της Ερέτριας βρίσκονται δύο μικρά νησιά, το Πεζονήσι ή «νησί των Ονείρων», το οποίο συνδέεται με τη στεριά με γέφυρα και η Αγία Τριάδα. Θα περάσουμε από το Βέλος και Λέπουρα, για να επισκεφτούμε το χωριό Αυλωνάρι. Ελεύθεροι να δούμε τα ερείπια μεσαιωνικού πύργου και τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Επιστροφή στη Χαλκίδα στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ
Πρωινό και περιήγηση στην σύγχρονη πόλη που συνθέτουν ο παραλιακός πεζόδρομος, το κάστρο, οι μεγαλοπρεπείς ναοί, οι πλατείες και τα νεοκλασικά αρχοντικά και είναι γνωστή για το ιδιόμορφο παλιρροϊκό φαινόμενο στον πορθμό του Ευρίπου. Το απόγευμα ελεύθερο στην Χαλκίδα όπου θα γνωρίσουμε από κοντά το ασύνηθες και μοναδικό φαινόμενο των ρευμάτων στη γέφυρα.

Σημαντική σημείωση: Στην τριήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η τρίτη μέρα του τετραήμερου προγράμματος
4η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΡΤΑΚΗ - ΠΡΟΚΟΠΙ - ΑΙΔΗΨΟΣ - ΓΛΥΦΑ - ΒΟΛΟΣ - ΘΈΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για Αρτάκη που οφείλει την ονομασία της στην Αρτάκη της Προποντίδας, τόπο καταγωγής των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν εδώ μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Συνεχίζουμε για Προκόπι, όπου θα επισκεφθούμε τον Αϊ-Γιάννη τον Ρώσο. Επόμενοι σταθμοί η Λίμνη και η Αιδηψός που η φύση προίκισε απλόχερα με ιαματικά νερά πολύτιμα για τη σωματική υγεία και ευεξία του επισκέπτη, αλλά και με τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Στάση για φαγητό και απόπλους από Αγιόκαμπο για τη Γλύφα, από όπου με το λεωφορείο μας συνεχίζουμε για την πόλη μας. Άφιξη αργά το βράδυ. 
Περιλαμβάνεται:
  • Εκδρομές, Περιηγήσεις, Ξεναγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό
  • ΦΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνεται:
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχεολογικούς χώρους
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Αχθοφορικά και φιλοδορήματα