Πανόραμα Αλσατίας - Σάλτσμπουργκ - Μόναχο & Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Οδικό Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ-Μόναχο-Στρασβούργο-

ΑΠΟ 299 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση με ενδιάμεσους σταθμούς για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο Ζάγκρεμπ αργά το βράδυ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας
2η ημέρα ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) - ΜΟΝΑΧΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ομορφότερη αυστριακή πόλη, την πόλη του Μότσαρτ, το γραφικό Σάλτσμπουργκ, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, όπου τα πολλά μνημεία και τα κτίρια διατηρούν αναλλοίωτη την μεσαιωνική μορφή της. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία Μότσαρτ, τον Πύργο του Ωρολογίου, τον Καθεδρικό Ναό, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, το παλαιό Δημαρχείο, τους κήπους των ανακτόρων Μιραμπέλ, το Αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης που περιλαμβάνεται στη λίστα των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μόναχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.
3η ημέρα ΜΟΝΑΧΟ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς και το επιβλητικό νέο δημαρχείο. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, την παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουάλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ και αμέσως μετά τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμενάντ Πλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος. Ακολουθεί η Τεατινέρ Στράσσε και η Όντεονσπλατς, για να συνεχίσουμε στη Ρεσιντέντς Στράσσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαρίενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Αναχώρηση για το Στρασβούργο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.
4η ημέρα ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγησή μας στην ιστορική πόλη του Στρασβούργου. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, ονομαζόμενο «Petite France» (Μικρή Γαλλία), που χαρακτηρίστηκε ως «αξιοθέατο παγκόσμιας κληρονομιάς» από την Unesco το 1988. Θα θαυμάσουμε τις μικρές παρόχθιες κατοικίες του 16ου και 17ου αιώνα με τον ξύλινο σκελετό. Πριν την αποχαιρετήσετε, επισκεφθείτε οτις πολυφωτογραφημένες μεσαιωνικές γέφυρες Ponts Couverts με τους 4 τέσσερις πύργους του 14ου αιώνα. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα που θα επισκεφτούμε είναι ο Καθεδρικός Ναός, η οικία Καματζέλ, το αστρονομικό ρολόι της πόλης και το Ανάκτορο Ροάν που πλέον φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκθέσεις. Χρόνος ελεύθερος για μια κρουαζιέρα στα νερά του Ίλ και αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την παραμυθένια Χαϊδελβέργη, έδρα του παλαιότερου πανεπιστημίου της Γερμανίας, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ και στη σκιά του κάστρου Σλος. Περπατήστε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε πολλές μεσαιωνικής και νεότερης περιόδου εκκλησίες, όπως αυτή του Αγίου Πνεύματος αλλά και αυτή των Ιησουιτών. Επίσης θα δείτε τον δρόμο των φιλοσόφων από τον οποίο έχει κανείς την πιο ωραία θέα στην πόλη και το ιστορικό κέντρο με τον πεζόδρομο “Hauptstrasse”.Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*
  • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • 6kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 85€
  • Δημοτικοί φόροι 3* ξενοδοχείων 1,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα και 4* ξενοδοχείων 2,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα.
  • Check points 10€
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη.