ΟΧΡΙΔΑ 3, 4 ημέρες (Ρ)

Οδικώς, 3,4 ημέρες

-Οχρίδα----

ΑΠΟ 155 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)
Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας, άφιξη στο φυλάκιο της Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων και στάση στα Duty free. Φτάνουμε στη Μπίτολα, το γνωστό μοναστηράκι. Χρόνος για περιήγηση στην πόλη και προαιρετικό γεύμα. Αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προσκύνημα Επιταφίου σε ορθόδοξη εκκλησία της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα Μ. Σάββατο ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
Πρωινό και φθάνουμε στο Μουσείο Νερού, την προϊστορική πόλη στο νερό ή όπως είναι γνωστή ως «Ο κόλπος των οστών». Θα θαυμάσουμε ένα Πλωτό Μουσείο, μοναδικό στο είδος του, στο οποίο στήθηκε ένας προϊστορικός οικισμός σε 8.500 τ.μ. Συνεχίζουμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της λίμνης. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Οχρίδας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια και να απολαύουμε τον καφέ μας, με θέα την πανέμορφη λίμνη. Το βράδυ δείπνο και θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα Κυριακή του Πάσχα ΟΧΡΙΔΑ περιήγηση πόλης – ΣΤΡΟΥΓΓΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας όπου θα επισκεφτούμε τους Βυζαντινούς θησαυρούς της Ιερουσαλήμ των Βαλκάνιων. Θα δούµε το μεγαλοπρεπές άγαλµα των αδερφών Κύριλλου και Μεθόδιου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης για ψώνια και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύµα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στη γειτονική Στρούγκα, για να κάνουμε μια βόλτα στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης. Επίσκεψη στο μουσείο φυσικής Ιστορίας του Ρώσου γιατρού Νικολάι Νεζλομπίνσκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 
 
4η ημέρα ΟΧΡΙΔΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΙΜΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για μια υπέροχη μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη
( προαιρετικά), ή μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για γεύμα. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Με διάφορες απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Σημείωση :
Στο 3ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα και η περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας γίνεται το απόγευμα της 2ης μέρας

Περιλαμβάνει:
Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πλήρη διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  ΦΠΑ.
 
Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Φόρος διαμονής