Ορεινή Ναυπακτία

Οδικώς, 4 ημέρες

Γαλαξίδι-Ναύπακτος-Ελλάδα

ΑΠΟ 169 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΓΑΛΑΞΙ∆Ι– ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (455 ΧΛΜ)
Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο µας. ∆ια µέσου, Λαµίας, φτάνουµε στο ιστορικό Γαλαξίδι µε τα πολλά αρχοντικά για γεύµα εξ’ ιδίων. Συνεχίζουµε την διαδροµή µας για την γραφική πόλη της Ναυπάκτου µε το βενετσιάνικο λιµανάκι και το καλοδιατηρηµένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ​ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ – ΕΛΑΤΟΥ ΑΝΩ ΧΩΡΑ 192 χλµ)
Πρωινό και αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία. Στο ανατολικό τµήµα της Αιτωλοακαρνανίας, βορείως της Ναύπακτου και ανάµεσα στη λίµνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας διάσπαρτα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Επίσκεψη στην Μονή Βαρνάκοβα µε την θαυµατουργή εικόνα της Παναγίας. Συνεχίζουµε και αφού περάσουµε από Τερψιθέα φθάνουµε στην Ελατού – χωριό κτισµένο µέσα σε ελατόδασος. Ανηφορίζοντας θα συναντήσουµε την Ανω Χώρα όπου θα έχουµε χρόνο για βόλτα και γεύµα εξ’ ιδίων. Τοπία εκπληκτικής οµορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον, τα πανύψηλα βουνά ελάτης, µαύρης πεύκης και καστανιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. ∆ιανυκτέρευση
3η ημέρα ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ– ΤΡΙΚΟΡΦΟ– ΘΕΡΜΟ (200 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για το Τρίκορφο (Ι. Μ. Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείµ του Σαρώφ). Μετά το προσκύνηµα συνεχίζουµε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπανιά φθάνουµε στο Θέρµο όπου θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων. Πανέµορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσµά του Αιτωλού. Περιοχή απαράµιλλης φυσικής οµορφιάς, τοξωτά γεφύρια, νερόµυλοι, σπάνια δείγµατα µακρόχρονης ιστορίας. Το απόγευµα κατηφορίζουµε για καφέ στην λίµνη Τριχωνίδα, την µεγαλύτερη της χώρας µας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ​ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΙΤΕΑ– ΓΡΑΒΙΑ– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (455 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα πιούµε τον καφέ µας στην όµορφη παραλιακή Ιτέα και µέσω Γραβιάς όπου θα επισκεφτούµε το γνωστό Χάνι της Γραβιά, στην συνέχεια γεύµα εξ ιδίων καθοδόν και θα επιστρέψουµε στην Θεσσαλονίκη.
Περιλαμβάνονται:
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • Πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Επίσημος ξεναγός
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης
 
 
Σημειώσεις:
Εορταστικό δείπνο +25€