Ονειρικές Σεϋχέλλες 8 ημέρες / 5 νύχτες - Ειδικές τιμές για νεόνυμφους

Αεροπορικώς, 8 ημέρες

Σεϋχέλλες-Μαδαγασκάρη

ΑΠΟ 775 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Άφιξη και Ελεύθερη μέρα! Μπορείτε να επισκεφτείτε κατά την διαμονή σας στις Σεϋχέλλες:
Vallée de Mai – National park in Praslin – Το υπέροχο αυτό φυσικό πάρκο Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι ένα από τα δύο μόνο μέρη στον κόσμο όπου ο σπάνιος φοίνικας coco de mer αναπτύσσεται στη φυσική του κατάσταση. Είναι επίσης ένα hotspot για τα πουλιά: παρακολουθήστε τον ενδημικό βολβό των Σεϋχελλών, το υπέροχο μπλε περιστέρι, τη τσούχτρα των Σεϋχελλών και τον υπό εξαφάνιση μαύρο παπαγάλο, από τους οποίους έχουν απομείνει από 520 έως 900 στην άγρια φύση. Είναι ένα πραγματικό κομμάτι της Εδέμ
National Museum of History - Στεγασμένο στο ανακαινισμένο κτήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της αποικιακής εποχής της Βικτώριας (1885), αυτό το υπέροχο μουσείο άνοιξε στα τέλη του 2018. Αξίζει να θαυμάσετε τις εκθέσεις του μουσείου. Στο ισόγειο θα έχετε ένα ενημερωτικό ταξίδι για τα 300 χρόνια ιστορίας των Σεϋχελλών. Στον πρώτο όροφο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κρεολική κουλτούρα, με εκθέσεις για μουσική, ρούχα, ψάρεμα και αρχιτεκτονική.
Sir Selwyn Selwyn-Clarke Market - Κανένα ταξίδι στη Βικτώρια δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς μια περιπλάνηση στη σκεπαστή αγορά. Είναι μικρό για τα αφρικανικά πρότυπα, αλλά είναι ένα πολυσύχναστο, πολύχρωμο μέρος. Εκτός από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, οι πάγκοι πωλούν αναμνηστικά, όπως τοπικά μπαχαρικά και βότανα, καθώς και τη συνηθισμένη ποικιλία από παρεό (σαρόνγκ) και πουκάμισα. Νωρίς το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή για να έρθει, όταν οι ιχθυοπώλες επιδεικνύουν μια εκπληκτική ποικιλία θαλασσινών, από παπαγαλόψαρο μέχρι barracuda.
Morne Seychellois National Park - Ένα από τα κυριότερα σημεία του Mahé, το υπέροχο Εθνικό Πάρκο Morne Seychellois καλύπτει ένα εντυπωσιακό 20% της χερσαίας έκτασης του Mahé και περιέχει μια μεγάλη ποικιλία οικοτόπων, από παράκτια δάση μαγκρόβων μέχρι την υψηλότερη κορυφή της χώρας, το Morne Seychellois (905 μέτρα). Πνιγμένο από πυκνούς σχηματισμούς δασών, το αινιγματικό, κεντρικό τμήμα του πάρκου είναι σχεδόν έρημο και είναι προσβάσιμο μόνο με μονοπάτια πεζοπορίας
Botanical Gardens - Οι περιποιημένοι βοτανικοί κήποι, γεμάτοι με ρυάκια και κελαιδίσματα πουλιών, απέχουν περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο. Τα top αξιοθέατα είναι οι φοίνικες coco de mer που βρίσκονται στο κεντρικό δρομάκι. Υπάρχει επίσης ένα άλσος με μπαχαρικά, γιγάντιες χελώνες, ένα κομμάτι τροπικού δάσους γεμάτο με νυχτερίδες και μια καφετέρια.
Cathedral of the Immaculate Conception - Αυτός ο επιβλητικός καθεδρικός ναός είναι αξιοσημείωτος για την κομψή πύλη και την πρόσοψη με κιονοστοιχία – ο εσωτερικός ναός είναι μακρύς και ευάερος με μερικά βιτρό. Το εξαιρετικό κτίριο αμέσως δυτικά του καθεδρικού ναού είναι το Domus – είναι η κατοικία των ιερέων και ένα εθνικό μνημείο.
Ile Cocos Marine National Park - από τα πιο δημοφιλή ορόσημα της χώρας. Το θαλάσσιο εθνικό πάρκο έχει έκταση 85,55 εκτάρια και αποτελείται από τις 3 μικρές νησίδες Ile Cocos, Ile La Fouche και Ilot Plate. Το Anse Peniche στο νησί Felicite εμπίπτει στα όρια του πάρκου. Το μικρό θαλάσσιο πάρκο βρίσκεται 7χλμ από το La Digue και είναι ένα διάσημο σημείο για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Το καθαρό κρυστάλλινο νερό του είναι πλούσιο σε θαλάσσια ζωή, ένα από τα πιο δημοφιλή είναι η υπό εξαφάνιση θαλάσσια χελώνα.
2η ημέρα Ελεύθερη μέρα - Ιδανικές παραλίες να επισκεφτείτε
BEAU VALLON (MAHE ISLAND) – H πιο γνωστή παραλία στο Mahe, κόλπος με λευκή άμμο και καθαρά νερά στη βορειοδυτική ακτή του Mahé προσφέρει μια πολύ ασφαλή περιοχή για κολύμπι. Πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ ήρεμο νερά επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις, ψάρεμα, καγιάκ, θαλάσσιο σκι, τζετ σκι αλεξίπτωτο. 
ANSE LOUIS (MAHE ISLAND) - Βρίσκεται στη γραφική δυτική ακτή του Mahé στην περιοχή Anse Boileau, το Anse Louis είναι ένας υπέροχος, απομονωμένος κόλπος με μεγάλους σχηματισμούς βράχων. Η παραλία βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, ακριβώς έξω από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο, και επομένως είναι εύκολο να φτάσετε, είτε με δικό σας αυτοκίνητο, ταξί ή τοπικά
GRANDE ANSE (LA DIGUE ISLAND) - μια πανέμορφη παραλία στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού La Digue, στην οποία μπορείτε να φτάσετε σε 15 - 20 λεπτά με το ποδήλατο ανηφορίζοντας από την κύρια προβλήτα του νησιού. Περιτριγυρισμένη από μεγάλους βράχους γρανίτη και με λευκή άμμο, η παραλία προσφέρει εξαιρετική ομορφιά.
PETITE ANSE (MAHE ISLAND) - μια παρθένα καμπύλη από μαλακή και εκτυφλωτική λευκή άμμο σε σκόνη, που πλαισιώνεται από δύο γιγάντιους γκρεμούς από γρανίτη, στη δυτική ακτή του νησιού Mahe. Η παραλία, η οποία προσφέρει επίσης τέλειες συνθήκες για κολύμπι λόγω της ήπιας κλίσης της, βλέπει προς τα βόρεια, προσφέροντας μαγευτική θέα στις κατάφυτες κορυφές του νησιού Mahe.
ANSE GEORGETTE (PRASLIN ISLAND) - η υπέροχη αυτή παραλία βρίσκεται στους χώρους του πολυτελούς Lemuria Resort, αν και είναι ανοιχτή για όλους. Θα απολαύσετε καταπληκτική κολύμβηση με αναπνευστήρα και απαλή άμμο σε σκόνη, πλαισιωμένη από πλούσιο τροπικό φύλλωμα και ογκόλιθους από γρανίτη.
ANSE COCOS (LA DIGUE ISLAND) – Αυτή η υπέροχη παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με πεζοπορία 30 λεπτών, είτε ακολουθώντας ένα μονοπάτι από το Grand Anse είτε προς την άλλη κατεύθυνση από το Anse Fourmis (που απέχουν και τα δύο περίπου 15 - 30 λεπτά με το ποδήλατο από την κύρια πόλη του νησιού). Το τοπίο με λευκή άμμο, γρανιτένιους ογκόλιθους και καθαρά νερά, χωρίς πολύ κόσμο.
ANSE INTENDANCE (MAHE ISLAND) - Η εντυπωσιακά όμορφη παραλία στο νότιο τμήμα του νησιού Mahe προσφέρει μισό μίλι από την πιο λευκή άμμο που θα συναντήσετε ποτέ, με ένα καταπράσινο φόντο από φοίνικες, τεράστιους ογκόλιθους και πυκνούς λόφους καλυμμένους με ζούγκλα. Δεν υπάρχει ύφαλος, επομένως τα κύματα εδώ είναι πολύ μεγαλύτερα απ ό τις περισσότερες από τις άλλες παραλίες στις Σεϋχέλλες, καθιστώντας την πιο κατάλληλη για σέρφινγκ παρά για κολύμπι τις περισσότερες φορές.
ANSE LAZIO (PRASLIN ISLAND) – η πιο διάσημη παραλία στο Praslin, και δικαίως. Η εκπληκτική παραλία συχνά αναφέρεται στις δέκα κορυφαίες παραλίες του κόσμου. Όμορφα πλαισιωμένη από βράχους γρανίτη και στις δύο άκρες, αυτή η ονειρεμένη παραλία διαθέτει μια ευρεία και μεγάλη έκταση από απαλή λευκή άμμο που οδηγεί σε ήρεμα, τιρκουάζ και γελοία καθαρά νερά με απαλή κλίση, απολύτως τέλεια για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα
ANSE SOURCE D’ARGENT (LA DIGUE ISLAND) - φημίζεται ότι είναι η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία στον κόσμο. Με την απαλή λευκή άμμο, τα καθαρά τιρκουάζ νερά και τους τεράστιους γρανιτένιους ογκόλιθους σμιλεμένους από τα στοιχεία και τον ίδιο τον χρόνο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι φωτογράφοι και οι κινηματογραφιστές εξακολουθούν να λατρεύουν να έρχονται εδώ. Η θάλασσα είναι προστατευμένη από τον ύφαλο, και είναι πολύ ήρεμη και ρηχή. Πηγαίνετε στο Anse Source d'Argent εγκαίρως για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα - είναι απολύτως εκπληκτικό.
3η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
4η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
5η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
6η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
7η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
8η ημέρα Επιστροφή στην πόλη μας
Επιστροφή στην πόλη μας
Περιλαμβάνονται :
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο / ξενοδοχείο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων περίπου 495-520 €
  • Δημοτικοί φόροι – πληρώνονται απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής κάλυψης

 Ισχύουν ειδικές τιμές για νεόνυμφους