Ντουμπάι 5,6,8ημ «Family» Από Αθήνα με Emirates

Αεροπορικώς, 5,6,8 ημέρες

Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι-

ΑΠΟ 2700 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πτήση για το Ντουμπάι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων ,πτήση για το Ντουμπάι ,το λαμπερό και σύγχρονο Εμιράτο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. 
2η ημέρα Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο - προαιρετική ξενάγηση πόλης
Άφιξη στο Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι και σχετικώς έλεγχος των εγγράφων μας. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, θα συναντήσουμε τον τοπικό μας αντιπρόσωπο για να μας μεταφέρει οδικώς στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι .Με την άφιξη μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας ,όπου θα τακτοποιηθούμε και θα απολαύσουμε το πρωινό μας . Αφού ξεκουραστείτε λίγο σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε(προαιρετικά) στη ξενάγηση της πόλης (κόστος 40€ το άτομο) ο αρχηγός μας θα σας συναντήσει στο ξενοδοχείο ,όπου θα λάβετε τις βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Έπειτα ξεκινάμε για τη ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Ελεύθερος χρόνος για να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Ντουμπάι - Χρόνος ελεύθερος για Shopping & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates ,ένα πολύ εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο ,στο οποίο θα βρείτε το χιονοδρομικό κέντρο SKI Dubai καθώς και παιδότοπους, ηλεκτρονικά παιχνίδια και επώνυμα και μη εμπορικά καταστήματα .Διαθέτει επίσης ένα food court  που μπορείτε να βρείτε κάθε λογής εστιατόριο από fast food τύπου Burger King και KFC, αλλά και κινέζικη, αραβική, λιβανέζικη, μεξικάνικη, ιταλική, κορεάτικη ακόμα και ελληνική
κουζίνα σε προσιτές τιμές. Για το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετικά Σαφάρι στην αραβική έρημο με 4x4 και βεδουίνικη βραδιά με barbeque δείπνο (κόστος 40€ το άτομο)Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Ντουμπάι – Επίσκεψη Jumeirah Palm & Atlantis Hotel(Aquaventure Waterpark) – προαιρετική εκδρομή
Σήμερα σας προτείνουμε μια ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη Ο “όμορφος φοίνικας” όπως είναι η ονομασία του Jumeirah Palm είναι ένα τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα. Στα “φύλλα” του δεσπόζουν οι βίλες των επωνύμων, ενώ στην κορυφή του βρίσκεται το περίφημο Atlantis Hotel. Ξεναγηθείτε στο ξενοδοχείο, κάντε μια βουτιά στην ιδιωτική παραλία του (Nasimi beach) και διασκεδάστε σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται καθημερινά. Δίπλα από το Atlantis Hotel βρίσκεται το υδάτινο πάρκο Aquaventure Waterpark. Το πάρκο προσφέρεται για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και αδρεναλίνης, με τον σωλήνα που περνάει από τους καρχαρίες να κόβει την ανάσα. (Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις δραστηριότητες που συμμετέχετε – Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά).
5η ημέρα Ντουμπάι – Επίσκεψη στο Miracle Garden– προαιρετική εκδρομή

Σήμερα σας προτείνουμε επίσκεψη στον κήπο των θαυμάτων .Ένα ακόμη σύγχρονο θαύμα έρχεται να προστεθεί στη λίστα του Ντουμπάι. Αυτό δεν είναι άλλο από τον πολύχρωμο κήπο των θαυμάτων, ο οποίος βρίσκεται σε μία πρώην έρημο! Αυτό είναι και το θαύμα άλλωστε, ότι μέσα στην έρημο καταφέρνουν να κρατούν ελεγχόμενη τη θερμοκρασία και την υγρασία ώστε να διατηρούν τα λουλούδια σε άριστη κατάσταση. Το Miracle Garden διαθέτει πάνω από 100 εκατομμύρια(!) ανθισμένα λουλούδια, τα οποία είναι φυτεμένα όχι μονό σε παρτέρια, αλλά σε καράβια, σπίτια, αεροπλάνα κ.α. Γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς, αλλά και μεγάλους, αφού το μάτι χορταίνει από χρώματα και πρωτότυπα σχέδια. (Κόστος: Ενήλικες 9€, Παιδιά 7€, Μωρά >2 ετών Δωρεάν.)

6η ημέρα Ντουμπάι – Επίσκεψη στο Global Village – προαιρετική εκδρομή
Το Global Village αποτελεί ίσως την κορυφαία οικογενειακή -και όχι μόνο- ψυχαγωγία στο Ντουμπάι. Το τεράστιο θεματικό πάρκο ανοίγει τις πόρτες του κάθε βράδυ και σας ταξιδεύει σε 70+ χώρες του κόσμου. Στο παγκόσμιο χωριό θα βρείτε φαγητό από διαφορετικές κουζίνες, θα δείτε χολιγουντιανά events και θα έχετε την ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι στο νησί Fantasy (λούνα παρκ). Επίσης στα περίπτερα κάθε χώρας θα βρείτε τοπικά προϊόντα και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέρος της κουλτούρας τους. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βρίσκεται 23 χλμ(!) μακριά από το κέντρο. (Κόστος: Γενικό εισιτήριο 3.5€)
7η ημέρα Ντουμπάι (Ημέρες ελεύθερες)
  Ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα ή για επισκέψεις πολυκαταστημάτων και του υπέροχου ξενοδοχειακού Αραβικού συγκροτήματος Μαντινάτ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Wafi Μall - θαυμαστό για το παραδοσιακό του χρώμα, αφού χωρίζεται σε τμήματα διακοσμημένα με στοιχεία από Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία και άλλες αραβικές χώρες. Προτείνουμε επίσης το Μall of the Emirates, αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπορικού κέντρου τύπου Αμερικής, γνωστό για τη χιονοδρομική του πίστα - το Ski Dubai είναι το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο εσωτερικού χώρου στη Μέση Ανατολή - και σίγουρα το επιβλητικό Dubai Mall με το ενυδρείο του και τα διακοσμητικά σιντριβάνια με τα νερά που χορεύουν. Για τον απογευματινό σας καφέ ή το δείπνο σας προτείνουμε την περιοχή Μαντινάτ για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ και να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια. Αξίζει να δείτε το μικρό παζάρι της περιοχής και να δοκιμάσετε Sisha (ναργιλέ με γεύση μήλου) στον αμφιθεατρικό χώρο της μονάδας.
8η ημέρα Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping) - Ντουμπάι – πτήση επιστροφής
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι και πτήση επιστροφής.  

Οι παρακάτω τιμές αφορούν 2 ενήλικες και 2 παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:

1)Αεροπορικά εισιτήρια με μικρή χειραποσκευή διαστάσεων 7 κιλών και μια αποσκευή 25kg διαστάσεων  

2)Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό ή ημιδιατροφή  

3)Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι

4)Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

5)Oι φόροι αεροδρομίου.

6)Στη διάθεσή σας 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου  

7)Πλήρη πληροφόρηση και βοήθεια για τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για το ταξίδι σας

8)1 day free pass στην DUBAI WORLD EXPO για όσους ταξιδεύουν με EMIRATES

Επιπλέον υπηρεσίες :

1)Ξενάγηση πόλης (Κόστος 40€ το άτομο)

2)Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο (Κόστος 40€ το άτομο)

3)Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλιση (Κόστος 25€ το άτομο)

4)Eπιπλέον αποσκευές στην πτήση

5)Τest Covid – 19 στην Ελλάδα και στα Η.Α.Ε

6) Κρατήσεις σε μουσεία ,θεάματα ,beach bar και εστιατόρια


Χρήσιμες πληροφορίες :

·Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο. 

·Ταξιδεύουμε με διαβατήριο .Για να εισέλθει κανείς στα ΗΑΕ είναι απαραίτητο το διαβατήριό του να έχει ισχύ μεγαλύτερη του 6μήνου

·Κατά την άφιξη μας στα ΗΑΕ δεν απαιτείται καραντίνα ,όπως επίσης κατά την επιστροφή μας στην Ελλάδα

·Για την είσοδο μας στα ΗΑΕ απαιτείται Covid Test 72 ωρών  (Aφορά ακόμα και εμβολιασμένους ταξιδιώτες με όλες τις δόσεις που απαιτεί το εμβόλιο)

·Κόστος Covid test στο Ντουμπάι περίπου 35€

*Οι παραπάνω πληροφορίες ,κυρίως για ότι αναφορά υγειονομικά πρωτόκολλα ,δίνονται με πάσα επιφύλαξη και με τα τωρινά ισχύοντα δεδομένα και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι το χρόνο εκτέλεσης του ταξιδιού σας . 


Ταξιδέψτε χωρίς άγχος ,με ασφάλεια και σιγουριά !!!
 Καλύψεις Ταξιδιωτικής ασφάλειας(προαιρετικά) :
  • Επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση νόσησης COVID – 19 πριν την αναχώρηση. ( Επιστροφή 100% του καταβληθέντος ποσού.)
  • Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας ( COVID – 19).
  • Αποζημίωση για την απώλεια αποσκευών .
  • Έξοδα λόγω καθυστερημένης άφιξης των αποσκευών .
  • Επαναπατρισμός των συνταξιδευόντων μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου
  • Έξοδα διαμονής και επικοινωνίας του Ασφαλισμένου εξαιτίας απώλειας των ταξιδιωτικών του εγγράφων.
  • Έξοδα λόγω καθυστέρησης της πτήσης .
  • Έξοδα του Ασφαλισμένου εξαιτίας πρόωρης διακοπής του ταξιδιού του.
  • Έξοδα μετάφρασης (Απώλεια εγγράφων , νοσηλεία , διάγνωση κ.α).
  • Έξοδα για αποστολή φαρμάκων του Ασφαλισμένου.
  • Έξοδα για νομική υποστήριξη.
  • Έξοδα μετακίνησης και διαμονής , στενού συγγενή του Ασφαλισμένου που νοσηλεύεται.
  • Έξοδα νοσηλείας εκτός χώρας μόνιμης διαμονής.
  • Έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείου.