Νότια Αφρική - Ζιμπάμπουε - Μποτσουάνα - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 11 ημέρες

-Κέιπ Τάουν-Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας-Γιοχάνεσμπουργκ-Πρετόρια--Καταρράκτες Βικτώρια--Εθνικό Πάρκο Τσόμπε

ΑΠΟ 1890 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Κέιπ Τάουν
2η ημέρα ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Στο σημείο όπου σμίγει ο Ατλαντικός με τον Ινδικό ωκεανό, θα βρείτε τη "Μητέρα Πόλη" και μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία πρώτη περιήγηση στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μην παραλείψετε να περπατήσετε στην κοσμική προκυμαία Victoria & Albert Waterfront, μία περιοχή που σφύζει από ζωή, με εκλεκτά εστιατόρια, καφέ και μπαράκια με ζωντανή αφρικανική και τζαζ μουσική.
3η ημέρα ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΝΗΣΑΚΙ ΣΙΛ (ΦΩΚΙΕΣ)
Πρωινή αναχώρηση για την χερσόνησο Κέιπ και με πρώτη στάση στον κόλπο Χάουτ, όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε από κοντά τις φώκιες στο νησάκι Σιλ. Στη συνέχεια, ακολουθώντας την ορεινή διαδρομή με την μοναδική θέα στον ωκεανό, θα φθάσουμε στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Με το τελεφερίκ θα δούμε το σημείο ένωσης των ωκεανών (Ατλαντικού και Ινδικού), αλλά και τον διασημότερο φάρο του κόσμου. Στη συνέχεια, στην παραλία Μπάουλντερ, θα δούμε και θα μάθουμε για τον τρόπο ζωής των πιγκουίνων. Στάση με γεύμα θαλασσινών και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΣ ΟΡΟΣ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ KIRSTENBOSCH
Ξεκινάμε σήμερα τη γνωριμία της πόλης, ανεβαίνοντας αρχικά στο όρος Τέιμπλ (Table Mountain) με την επίπεδη κορυφή του. Η μεταφορά μας θα γίνει με το υπερσύγχρονο τελεφερίκ και έτσι θα θαυμάσουμε την επιβλητική θέα του αστικού ιστού της πόλης από ύψος των 1.088 μέτρων. Στάση για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ομορφότερο βοτανικό κήπο της ηπείρου και τον πρώτο κήπο που ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Εκεί, πέραν του όμορφου τοπίου, θα θαυμάσουμε τα 7.000 είδη φυτών και θα περπατήσουμε πάνω στην ξύλινη γέφυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το νησί Robben (κάτι σαν το Αλκατράζ της Αφρικής), φυλακή πολιτικών κρατουμένων - εδώ ο Νέλσον Μαντέλα πέρασε τα 18 από τα 27 χρόνια της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί από το καθεστώς του απαρτχάιντ.
5η ημέρα ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ)
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Γιοχάνεσμπουργκ για τους μεγαλύτερους καταρράκτες του κόσμου. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία δίωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Ζαμβέζη και να δείτε ελέφαντες και ιπποπόταμους να κάνουν μπάνιο στα χρώματα του δειλινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6η ημέρα ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ (ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ)
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία κρουαζιέρα στον ποταμό Τσόμπε της Μποτσουάνας και να θαυμάσετε την άγρια ζωή της περιοχής. Στάση για φαγητό και νωρίς το απόγευμα θα ακολουθήσει σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, που συγκεντρώνει πολλά άγρια ζώα και τον μεγαλύτερο πληθυσμό ελεφάντων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
7η ημέρα ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Περιήγηση στο "υδάτινο μονοπάτι των αγγέλων", εκεί που 550.000 κυβικά νερού πέφτουν κάθε λεπτό με πίεση σε φαράγγια με τροπική βλάστηση και κάνουν όλους να προσκυνούν σε ένα μοναδικό φαινόμενο. Ο συνδυασμός του έντονου θορύβου από την πτώση του νερού, το σύννεφο του ατμού μετά την πτώση, η πολυχρωμία από τα ουράνια τόξα, το επιβλητικό υψόμετρο του φαραγγιού και η ηρεμία των ζώων και των πουλιών, δίνουν άλλη διάσταση σε ένα κάδρο, που μένει στη μνήμη όλων των επισκεπτών! Ακολουθεί επίσκεψη σε χωριό με ξυλόγλυπτα και χρόνος ελεύθερος για κάποια προαιρετική δραστηριότητα στους καταρράκτες - από κολύμπι μέχρι και πτήση με ελικόπτερο!
8η ημέρα ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΣΙΤΙ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ, απ΄ όπου θα αναχωρήσουμε για τον δημοφιλέστερο προορισμό ξεκούρασης των Νοτιοαφρικανών - έναν παράδεισο με ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως το Παλάτι της Χαμένης Πόλης. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε (προαιρετικά) μία επίσκεψη στη φάρμα των κροκοδείλων, στο καταφύγιο των ελεφάντων, για να διασκεδάσετε με παιχνίδια στις πισίνες του πάρκου, στο καζίνο και τέλος, να απολαύσετε το δείπνο σας σε ένα από τα πολυάριθμα εστιατόρια.
9η ημέρα ΣΑΝ ΣΙΤΙ
Ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας, ίσως και για ένα ακόμα κοντινό σαφάρι.
10η ημέρα ΣΑΝ ΣΙΤΙ - ΠΡΕΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινή αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Πρετόρια, κάνοντας μία πανοραμική βόλτα στο διοικητικό κέντρο της χώρας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και πτήση επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.
11η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στην Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5* με πρωινό (3 Διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν, 3 Διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Βικτώρια, 2 Διανυκτερεύσεις στο Σαν Σίτι)
  • 6 δείπνα και 1 γεύμα
  • Μεταφορές εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός από Αθήνα
  • Τοπικοί ξεναγοί
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται: 
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, εμπλουτισμένη ταξιδιωτική ασφάλεια, είσοδοι: €780
  • Τοπικοί φόροι, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, βίζα: €140 κατ’ άτομο (καταβάλλονται μόνο τοπικά στον συνοδό σας)
Σημειώσεις: 
  • Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του
  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ
  • Το παρόν πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί για το ελάχιστο συμμετοχής 15 ατόμων.Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, πραγματοποιείται με επιβάρυνση €130