ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

Οδικώς, 4 ημέρες

Ναύπλιο-Τολό-Πελοπόννησος -Ύδρα-Σπέτσες-Μυκήνες-Λουτράκι-Επίδαυρος

ΑΠΟ 185 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ (600 χλμ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 06.30. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου καταλήγουμε στην Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό μουσείο και το ξακουστό παγκοσμίως αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (330 π.Χ.). Αφού φθάσουμε στο Τολό και τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο µας, θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε, προαιρετικά, µε τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος µας σταθμός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις µμετακινήσεις, που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Εδώ θα επισκεφθούμε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ’ ιδίων και καγέ. Επόμενη στάση στις Σπέτσες, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουµπουλινας, το σπίτι-μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης του Κυρίου και στην συνέχεια µας περιμένει το Αναστάσιμο δείπνο µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΝΑΥΠΛΙΟ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Εδώ, θα θαυμάσουμε το Μπούρτζι, χτισμένο στο μικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων, σήμα-κατατεθέν της πόλης. Έπειτα θα επισκεφθούμε το κάστρο του Παλαμηδίου και τον Άγιο Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ και βόλτα στην μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Το µμεσημέρι µας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύμα για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τις Μυκήνες. Αποτέλεσαν βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα και υπήρξαν το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Πελοποννήσου κατά την ύστερη εποχή του χαλκού. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τον Ισθμό της Κορίνθου και σταματάμε στην διάσημη λουτρόπολη, το κοσμοπολίτικο Λουτράκι, για καφέ δίπλα στη θάλασσα. Αφού απολαύσουμε την βόλτα μας, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με διάφορες στάσεις για γεύμα εξ’ ιδίων και ξεκούραση, φθάνουμε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Τις μεταφορές µε πολυτελές πούλμαν του γραφείου µας.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογή σας με ημιδιατροφή.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Φόρο διαμονής.