Ναύπλιο - Λεωνίδιο

Οδικώς, 4 ημέρες

Επίδαυρος-Μυκήνες-Ελλάδα-Ναύπλιο

ΑΠΟ 189 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (680 ΧΛΜ)
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06.30 από το γραφείο μας. Θα πιούμε τον πρωινό μας καφέ στην περιοχή της Λάρισας κάνοντας στάση για λίγη ώρα, ενώ θα συνεχίσουμε το δρόμο μας με γεύμα εξ` ιδίων και θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Ο επόμενος σταθμός μας το γραφικό Ναύπλιο όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ​ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΕΩΝΙ∆ΙΟ – Μ. ΕΛΩΝΑΣ (160 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας μια υπέροχη παραθαλάσσια διαδρομή της ανατολικής Αρκαδίας , λίγα χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο φθάνουμε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή του Έλωνα, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Είναι κτισμένη στον απόκρημνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά μνημεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούμε στο Λεωνίδιο με τα πανέμορφα αρχοντικά του θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. ∆ιαν/ση.
3η ημέρα ​ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρόγευμα. Σήμερα θα γνωρίσουμε την παραμυθένια πόλη που μας φιλοξενεί. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης μια και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, όπως και στον Ναό του Άγιου Σπυρίδωνα όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και θα γευματίσουμε εξ ιδίων στα μικρά αλλά καταπληκτικά ταβερνάκια της. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ​ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680 ΧΛΜ)
Πρόγευμα. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Ο πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.
Περιλαμβάνει
 
  • Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινο καθημερινα στο χωρο του ξενοδοχειου
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ
 


∆εν περιλαμβάνει
 
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό
  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Φόρος διαμονής