ΝΑΥΠΛΙΟ – ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 4 ημέρες (Π)

Οδικώς, 4 ημέρες

Επίδαυρος-Παλαμήδι-Μυκήνες--Στεμνίτσα-Δημητσάνα--Λεβίδι-Ναύπλιο-Λουτράκι

ΑΠΟ 215 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ (614χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις ξεκούρασης στην Εθνική οδό και διαβαίνοντας την Αττική οδό φθάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο όπου θα θαυμάσουμε τις αρχαιότητες και το Θέατρο. Άφιξη στο Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΛΕΒΙΔΙ – ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ (150χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια πανέμορφη ορεινή εκδρομή µας. Αφού περάσουμε το χωριά Καψιά και Λεβίδι, φθάνουµε στο λαµπερό διαμάντι του βουνού τη Βυτίνα. Σε υψόμετρο 1033 µ. σε µια κατάφυτη περιοχή θα περιπατήσουμε στον Δρόμο της Αγάπης και στα γραφικά δρομάκια της. Επόμενος σταθμός µας η Δηµητσάνα, µε πλούσιες ιστορικές µνήμες, τα πανύψηλα πετρόχτιστα σπίτια, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα καλντερίµια και τα στενά πλακόστρωτα δροµάκια καθιστούν τη Δηµητσάνα µια αρχοντική κωμόπολη. Εδώ θα γευματίσουμε µε τις παραδοσιακές νοστιμιές του χωριού και θα συνεχίσουµε για τη Στεµνίτσα. Επιβλητικά πυργόσπιτα µε τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίµια που ανηφορίζουν περνώντας κάτω από τις καµάρες (θυµίζουν τα βυζαντινά «διαβατικά») των σπιτιών. Η σχολή αργυροχρυσοχοΐας, συνεχίζει την παραδοσιακή τέχνη – οι Στεµνιτσιώτες ήταν διάσηµοι για τις επιδόσεις τους στη μεταλλουργία και οι καµπάνες ορισμένων από τις πιο φημισμένες εκκλησίες των παραδουνάβιων χωρών λέγεται ότι φτιάχτηκαν από τα χέρια τους. Και οι ομορφιές της εκδροµής µας δεν τελείωσαν. Κατευθυνόμαστε προς Καρύταινα. Ύστερα από έναν όμορφο περίπατο στα πλακόστρωτα δροµάκια παίρνουµε το δρόµο για το ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΠΑΛΑΜΗΔΙ
Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη και το μουσείο. Στη παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη γραφική πόλη. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
4η ημέρα ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (614χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Λουτράκι, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνει:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής
  • επαγγελµατικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής