Μυτιλήνη - Fly & Drive

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Ελλάδα-Μυτιλήνη

ΑΠΟ 225 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο της Θεσσαλονίκης και απευθείας πτήση για Μυτιλήνη. Άφιξη και µεταφορά µε πούλµαν στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. To απόγευµα µεταφορά στην πόλη για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη της Μυτιλήνης. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΠΕΤΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να γνωρίσουµε το νησί. Πρώτη µας στάση στο θαυµατουργό µοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ. Παραµονή για προσκύνηµα. Κατόπιν θα συνεχίσουµε για το Μανταµάδο και την Ι.Μ. Ταξιαρχών, προστάτης του νησιού όπου µεταξύ άλλων υπάρχει η ανάγλυφη εικόνα του Αγίου φτιαγµένη από αίµα και πυλό. Στάση για προσκύνηµα και συνεχίζουµε για τον Μόλυβο. Επίσκεψη στο επιβλητικό βυζαντινό κάστρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και για να περπατήσουµε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Συνεχίζουµε για την Πέτρα παραλιακό χωριό µε την Παναγία την Γλυκοφιλούσα να δεσπόζει πάνω σε βράχο ύψους 30 µέτρων. Ελεύθερος χρόνος για µπάνιο και φαγητό. Συνεχίζουµε για την Καλλονή, έδρα της Μητρόπολης Μηθύµνης µε 1600 κατοίκους, µε επίνειο τη Σκάλα Καλλονής στο µυχό του οµώνυµου κόλπου, γνωστό για την νόστιµη σαρδέλα. Αργά το απόγευµα επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΓΙΑΣΟ - ΚΑΡΗΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙ
Μετά το πρωινό ξεκινάµε για την Αγιάσο γραφική κωµόπολη του νησιού χτισµένη στη ρίζα του όρους Όλυµπος, θρησκευτικό κέντρο και κέντρο λαϊκής ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής τέχνης του νησιού. Επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας (1170), µε την Παναγία Βρεφοκρατούσα του ευαγγελιστή Λουκά, πλασµένη µε κερί και µαστίχα. Παραµονή για προσκύνηµα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για την Καρήνη, µικρή στάση για να δούµε την σπηλιά του Θεόφιλου. Κατόπιν για Παππάδο, Άγιο Ισίδωρο και το Πλωµάρι, που είναι η µεγαλύτερη κωµόπολη του νησιού, παραµονή για γεύµα. Στην συνέχεια επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ούζου Βαρβαγιάννη. Το απόγευµα θα περάσουµε από το χωριό Σκόπελος όπου θα επισκεφτούµε τις κατακόµβες της Αγίας Μαγδαληνής. Στην γραφική προκυµαία της Μυτιλήνης θα απολαύσουµε τον καφέ µας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΙΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟ
Πρωινό και προαιρετική εκδροµή για το Αϊβαλί και την αρχαία Πέργαµο, µια από τις λαµπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Ξενάγηση και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στη Μυτιλήνη. ∆ιανυκτέρευση.
5η ημέρα ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Πρωινό και µεταφορά στην πρωτεύουσα της Λέσβου την Μυτιλήνη, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για την αγορά.Αναχώρηση για το αεροδρόµιο της Μυτιλήνης µε απευθείας πτήση και άφιξη στην Θεσσαλονίκη.  
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις και εξασφαλισμένες θέσεις
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στη χώρα σε προνομιακές τιμές
  • Εφόσον επιθυμείτε ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβήπαράδοση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίου (35€)
  • Προαιρετικές εκδρομές, εορταστικά δείπνα και ενοικίαση αυτοκινήτου
Σημειώσεις: 
  • Ενοικίαση Ι.Χ. για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χιλιόμετρα: 4 ημέρες - Κατηγορία Α - 85€
  • Ενοικίαση Ι.Χ. για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χιλιόμετρα: 5 ημέρες - Κατηγορία Α - 100€
  • Οικογενειακά Δωμάτια:
    • ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: ΟRFEAS, HELIOTROPE
    • SUITE : ELYSION BOUTIQUE
    • ΔΙΧΩΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ : PYRGOS OF MYTILENE
    • MΕΖΟΝΕΤΑ : ΤΗΕΟFILOS PARADISE