Μυθικοί Δελφοί - Ναύπακτος - Αράχωβα

Οδικώς, 4 ημέρες

Χάνι Γραβιάς-Δελφοί-Ναύπακτος-Γαλαξίδι-Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Αράχωβα

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ - ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΔΕΛΦΟΙ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Λάρισα, Βόλο, Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για το μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας. Στο Vagonettο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Ευρώπης, θα ακολουθήσουμε τα χνάρια των μεταλλωρύχων μέσα στις υπόγειες στοές με τα κοιτάσματα του βωξίτη. Με οπτικοακουστικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας, θα γνωρίσουμε την ιστορία των μεταλλωρύχων και τις μεθόδους εξόρυξης μέσα σε ένα παλιό μεταλλείο στην καρδιά της Γκιώνας. Έπειτα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα εξ ιδίων αναχωρούμε για τους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΔΕΛΦΟΙ - ΙΤΕΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Πρόγευμα και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στο μουσείο, ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της Ελλάδας. Αναχώρηση για Ιτέα συνεχίζουμε για Ναύπακτο, θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη το κυκλικό λιμανάκι τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, εκκλησίες, και άλλες ιστορικές γωνιές. Επιστροφή στους Δελφούς, διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΔΕΛΦΟΙ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων. Συνεχίζουμε με προορισμό τη δημοφιλή Αράχωβα. Περπατώντας στα σοκάκια της υπέροχα στολισμένης κωμόπολης, κτισμένη στις νότιες πλαγιές του όρους Παρνασσού, μπορείτε να επισκεφθείτε τα όμορφα μικρά καταστήματα και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στους Δελφούς, διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΔΕΛΦΟΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος στους Δελφούς που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Ομφαλό της Γης». Στη συνέχεια αναχωρούμε για Αλαμάνα για γεύμα εξ ιδίων, Βόλο, Λάρισα και άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
4η ημέρα ΔΕΛΦΟΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος στους Δελφούς που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Ομφαλό της Γης». Στη συνέχεια αναχωρούμε για Αλαμάνα για γεύμα εξ ιδίων, Βόλο, Λάρισα και άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
Περιλαμβάνει:
 
  • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • ∆ιαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινο
  • Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 

∆εν περιλαμβάνει:
 
  • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Φόρος διαμονής