ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ 8 ημέρες από Θεσσαλονίκη

Κρουαζιέρα, 8 ημέρες

Ρόδος-Αθήνα -Λεμεσός-Άγιος Νικόλαος-Σαντορίνη-Μύκονος-Κύπρος-Λαύριο-Θεσσαλονίκη

ΑΠΟ 699 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη
Το ταξίδι σας ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη με την πλούσια βυζαντινή και χριστιανική ιστορία. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκεί ίδρυσε το 50 π.Χ. την πρώτη εκκλησία ο Απόστολος Παύλος, όπου και δίδασκε τον Χριστιανισμό. Όσοι θέλουν έχουν την ευκαιρία να μεταβούν και στη γειτονική Βέροια, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν τη χαρά να δούνε και την πασίγνωστη Εκκλησία του Χριστού. Η επιβίβαση στο πλοίο λαμβάνει χώρα μεταξύ 10:00 και 14:00, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε από το πρωί τις παροχές της κρουαζιέρας.
2η ημέρα Μύκονος
Την Τετάρτη της κρουαζιέρας θα βρεθείτε στη Μυκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου. Ίσως το πιο γνωστό ελληνικό νησί φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή της, η Μύκονος, "το νησί των ανέμων", είναι ιδανική για τις αποδράσεις σας. Κοσμοπολίτικη και άκρως γραφική με πανέμορφα στενά δρομάκια και πασίγνωστες παραλίες, όπως η Ψαρού και η Ελιά, η Μύκονος θα σας μαγέψει με την όμορφη αρχιτεκτονική της, τους ανεμόμυλους, τη μεγάλη αγορά και την έντονη διασκέδαση!
3η ημέρα Σαντορίνη
Με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έντονη νυχτερινή ζωή και ασύγκριτες ομορφιές η Σαντορίνη είναι διάσημη για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Το νησί των ηφαιστείων συνδυάζει τη νησιώτικη αρχιτεκτονική με μια κοσμοπολίτικη σοφιστικές νότα και είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
4η ημέρα Ρόδος
Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος προσφέρει άφθονη διασκέδαση, μοναδικά τοπία και ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν! Ανακαλύψτε το νησί των αντιθέσεων με τις απομονωμένες παραλίες, τη Μεσαιωνική Πόλη και την κοιλάδα με τις πεταλούδες! Συνδυάζοντας μοναδικές εμπειρίες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, η Ρόδος είναι η Βασίλισσα του Αιγαίου! ΕκδρομήΜερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να βυθιστείτε εντελώς στην ιστορία και την ατμόσφαιρα ενός τόπου είναι να τον εξερευνήσετε με τα πόδια. Αυτό ακριβώς κάνουμε σε αυτήν την περιοδεία στην καρδιά της Μεσαιωνικής Ρόδου όπου θα γνωρίσουμε και τη συναρπαστική ιστορία των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ. Ξεκινάμε κατά μήκος της οδού των Ιπποτών στην Παλιά Πόλη. Μία από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές οδούς οπουδήποτε. Θα δούμε τα κτίρια που φιλοξενούσαν τους Ιππότες, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία που διατηρούνται μέχρι σήμερα.
5η ημέρα Λεμεσός
Η Λεμεσός είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση, αλλά και την πλούσια νυχτερινή ζωή της. ΕκδρομήΗ πόλη της Λεμεσού είναι μια πολυσύχναστη μητρόπολη που διαθέτει όμορφη πανοραμική μεσογειακή προκυμαία, μια πληθώρα από πολιτιστικά αξιοθέατα και μεγαλοπρεπή ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος. Η εκδρομή μας επισκέπτεται τη μαγευτική Παλιά Πόλη και μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Το επίκεντρο της Παλιάς Πόλης είναι το επιβλητικό μεσαιωνικό το κάστρο της Λεμεσού. Σύμφωνα με τα βιβλία της ιστορίας, το φρούριο του 14ου αιώνα είναι η τοποθεσία όπου παντρεύτηκε ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος τη Βερεγγάρια της Ναβάρρας.
6η ημέρα Άγιος Νικόλαος
Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου και έχει μεγάλη ιστορία αλλά και μοναδικά αξιοθέατα όπως η Ελούντα και η Σπιναλόγκα. Γνωστός για τη λίμνη Βουλισμένη στο κέντρο της πόλης, είναι από τους ωραιότερους προορισμούς στην Κρήτη με ιδιαίτερη γραφικότητα και μοναδική θέα τον κόλπο Μαραμπέλου και συνδιάζει καλό φαγητό με έντονη νυχτερινή ζωή.
7η ημέρα Λαύριο
Άφιξη στο Λαύριο μια παραθαλάσσια πόλη με το τρίτο μεγαλύτερο Αττικό λιμάνι. Το Λαύριο έχει μεγάλη αγορά για να κάνετε τη βόλτα σας αλλά και μεγάλη ιστορία. Ήταν από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις λόγο της αλιείας και έχει μοναδικές φυσικές ομορφιές όπως τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου! Μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Σούνιο και την Καμάριζα και να απολαύσετε τις υπέροχες δαντελωτές παραλίες! 
8η ημέρα Θεσσαλονίκη
Το πρωί άφιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου η κρουαζιέρα μας ολοκληρώνεται μετά από μια σειρά πλούσιων και συναρπαστικών εμπειριών.
Κάντε κράτηση με μόνο 50€ το άτομο προκαταβολή και μάθε αμέσως τον αριθμό της καμπίνας σου !

Περιλαμβάνονται:
  • Διαμονή στην Καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης Διατροφή Καθημερινά
  • Εκδρομή στη Ρόδο
  • Εκδρομή στη Λεμεσό
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας
  • Πακέτα Ποτών/αναψυκτικών/Καφέδες
  • Μεταφορά από το Λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Λιμενικά τέλη και φόροι 289€
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Ταξιδιωτική Ασφάλεια covid 30€ (προαιρετική) 
  • Εκδρομές ( εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Αγορές απο καταστήματα του Πλοίου
  • Υπηρεσίες του Κέντρου αισθητικής
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται στα Περιλαμβάνει 
  • Απαραίτητο μοριακό Τεστ 72 ωρών

Παρατηρήσεις:
  • Η επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο γίνεται από 12.00 μέχρι της 17.00 και απολαμβάνετε όλες τις δωρεάν υπηρεσίες 
  • Αναχώρηση απο Θεσσαλονίκη κάθε ΤΡΙΤΗ.
  • Τελευταία αναχώρηση από Θεσσαλονίκη Τρίτη 17 Αυγούστου
  • Δυνατότητα επιβίβασης επίσης από:Λαύριο και Λεμεσό
**3ος και 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει 449€/άτομο.
**Παιδιά έως 11 ετών πληρώνουν 289€ σε καμπίνα με 2 ενήλικες


 
Ημέρα Λιμάνια Άφιξη Αναχώρηση
Τρίτη Θεσσαλονίκη - 18:00
Τετάρτη Μύκονο 10:00 -
Πέμπτη Μύκονο - 2:00
Πέμπτη Σαντορίνη 9:00 22:00
Παρασκευή Ρόδο 8:00 14:00
Σάββατο Λεμεσό 8:00 14:00
Κυριακή Άγιος Νικόλαος 14:00 19:30
Δευτέρα Λαύριο 7:30 18:00
Τρίτη Θεσσαλονίκη 9:30 -