Μπάνσκο για Οικογένειες

Οδικώς, 4,5 ημέρες

Μπάνσκο-Βίτοσα

ΑΠΟ 180 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΑΝΣΚΟ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα και κάνοντας μια σύντομη στάση στα free shop συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μετά από μια όμορφη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρωτη βολτα στο ιστορικο κεντρο του Μπανσκο.
2η ημέρα ΜΠΑΝΣΚΟ - SKI & ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
Επισκεψη στο χιονοδρομικο κεντρο του Μπανσκο. Μάθημα Σκι ή Snowboard από έμπειρους εκπαιδευτές (περιλαμβάνεται διωρο μαθημα) για να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πίστα του κεντρου με ασφάλεια. Εναλλακτικα, επισκεψη στο παγοδρομιο, που βρισκεται 200 μετρα μακρια απο την Γονδολα του Μπανσκο. Ειναι το ιδανικο μερος για διασκεδαση με παιδια ή για αυτους που δεν νιωθουν ακομα ετοιμοι να δοκιμασουν σκι, αλλα θελουν μια επαφη με τα χειμερινα αθληματα.
3η ημέρα ΜΠΑΝΣΚΟ - SKI & ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
Επισκεψη στο χιονοδρομικο κεντρο του Μπανσκο. Μάθημα Σκι ή Snowboard από έμπειρους εκπαιδευτές (πε- ριλαμβάνεται διωρο μαθημα) για να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πίστα του κεντρου με ασφάλεια. Εναλλακτικα, επισκεψη στο παγοδρομιο, που βρισκεται 200 μετρα μακρια απο την Γονδολα του Μπανσκο. Ειναι το ιδανικο μερος για διασκεδαση με παιδια ή για αυτους που δεν νιωθουν ακομα ετοιμοι να δοκιμασουν σκι, αλλα θελουν μια επαφη με τα χειμερινα αθληματα.
4η ημέρα ΜΠΑΝΣΚΟ - ΒΙΤΟΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Βιτοσα, το οποίο απέχει 10 χλμ. από την Σόφια και βρίσκεται σε υψόμετρο 1800 μ., όπου θα ανέβουμε με τελεφερίκ, για να απολαύσουμε την φαντασμαγορική θέα της Σόφιας και το χιονισμένο τοπίο. Το όρος Βίτοσα ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά εθνικός δρυμός το 1934 και αποτελεί το παλαιότερο των Βαλκανίων, διαθέτει εξαιρετικά χιονοδρομικά κέντρα και είναι αγαπημένος προορισμός για σκιέρ, ορειβάτες και πεζοπόρους. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο απόγευμα για βόλτα και ψώνια σε κεντρικό εμπορικό κέντρο, της πόλης. Επιστροφη στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΜΠΑΝΣΚΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Έπειτα αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη. Μέσω των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων φτάνουμε το απόγευμα στα γραφεία μας.
Περιλαμβάνονται
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας- όπως αυτό αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Πρόγευμα & δείπνο καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Δεν περιλαμβάνονται
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
Σημείωση:
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται δύο 2ωρες εκπαιδεύσεις σκι ή snowboard από έμπειρους δασκάλους
  • Στο τετραήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του προγράμματος.